1. Home
  2. Vesti
  3. McLaren 540C vs Porsche 911 Turbo S (video)
McLaren 540C vs Porsche 911 Turbo S (video)
0

McLaren 540C vs Porsche 911 Turbo S (video)

243
0
Podelite sa prijateljima:

Motor 1 UK je napravio lepo poređenje moćnog sportskog automobila (Porsche 911 Turbo S) i „ulaznog“ superautomobila (McLaren 540C).

Suvišno je reći da oba automobila pružaju fantastične (super)performanse, a ključno pitanje je koji model ima bolji odnos uloženog i dobijenog.

Aleks Goj je u ulozi vozača 540C, koji treba da se nosi sa moćnim 911 Turbo S. Sa 3,8-litarskim biturbo motorom sa 540 ks i 540 Nm, ono „ulazni“ postaje diskutabilno, a ujedno je i 345 kilograma lakši od Porschea, što može da igra odlučujuću ulogu.

Ipak, moćni Turbo S je favorit, a za njegovim volanom se našla Viki Perot. Porscheov model isporučuje 580 ks i 720 Nm iz 3,8-litarskog biturbo boksera, a pogon je na sve točkove.

Pogledajte video.

Izvor: Motor 1 UK

(243)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments