1. Home
  2. Vesti
  3. GLC iz Spartanburga – špijunske fotografije novog BMW-a X4
GLC iz Spartanburga – špijunske fotografije novog BMW-a X4
0

GLC iz Spartanburga – špijunske fotografije novog BMW-a X4

3.90K
0
Podelite sa prijateljima:

Druga generacija BMW-a X4 (G02), upravo je primećena u SAD. Palbay, fotograf iz Južne Karoline se potrudio da nam pruži uvid u dizajn novog BMW-ovog krosovera. Ono što je primetno i neobično je da nema kamuflaže!

Prednji deo X4 nosi smernice nedavno lansiranog X3, sa tanjim kućištima prednjih farova, uspravnijim „nosom“ i naglašenom maskom hladnjaka u vidu „bubrega“. Donjom sekcijom odbojnika dominira veliki centralni ventilacioni otvor, tako da se verovatno radi o M Performance modelu.

Najveća promena, što se dizajna novog modela tiče, primetna je s boka i otpozadi. Novi X4 ima iskošeniju liniju krova u odnosu na aktuelnu generaciju i naglašeniju kupe formu, dok zadnji deo krase tanke signalne grupe koje se obavijaju oko karoserije. Nikako se ne možemo odupreti utisku da je sličnost sa Mercedes-Benzom GLC Coupe poprilična.

Kada su u pitanju pogonske opcije, X4 će portfolio deliti sa X3, tako da će četvorocilindarska varijanta biti standardna. Benzinski šestak u M Performance izdanju i „plug-in“ hibrid su takođe u igri.

Kao što se da videti iz fotografija, još jedan M Performance X4 je u planu – X4 M40d. Novi performantni dizelaš će isporučivati nešto više od 300 konja iz kvad-turbo šestocilindarske jedinice.

Izvor: bmwblog.com

 

 

(3898)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments