1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot premijere i akcijske cene za Sajam automobila u Beogradu
Peugeot premijere i akcijske cene za Sajam automobila u Beogradu
0

Peugeot premijere i akcijske cene za Sajam automobila u Beogradu

231
0
Podelite sa prijateljima:

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine.

Definitivno, zvezda štanda će biti mnogosturui osvajač titula u poslednjih 5 meseci. Na lovorikama trostrukog trijumfa modela 3008 DKR, Peugeot 3008 je na sajmu u Ženevi odneo titulu za automobil godine „Car of the year“ u izboru 58 novinara iz 22 zemlje. I pored 20 titula osvojenih širom kontinenta, u petak 17. marta ovaj model je svoju dominaciju potvrdio i u Srbiji osvojivši nagradu za automobil godine kao i za SUV godine u izboru čiji su žiri činili članovi Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Pored ovog šampiona na podijumu za premijere biće još jedno SUV vozilo, ali sa 7 sedišta – novi 5008.

Model koji je sve promenio osim naziva, stiže sa najnovijim i-cockpitom , nudi veoma široku modularnost uz elegantan i dinamičan dizajn. Za 11 centimetara duži od prethodnika i 19 centimetara od modela 3008, sa ukupnom dužinom od 4,64 metra , pruža vozaču i putnicima maksimalan komfor koji od njega svi i očekuju.

Svakako model koji je veoma zanimljiv za naše tržište dočekao je svoju novu verziju. Svi posetioci Sajma automobila imaće čast da premijerno vide novi Peugeot 301 i priliku da izaberu odgovarajući model sa velikog lagera. Putemfinansijskog lizinga ovaj automobil je dostupan za 118 evra mesečno u Active paketu opreme sa benzinskim motorom.

U okviru kampanje „Ima sve“ , uvoznik Euroimpex autogroup je pripremio puno iznenađenja i akcijske cene koje kupci mogu da iskoriste već sada, a ponuda se odnosi na konkretne pakete opreme sa uključenom metalik bojom.

Najprodavaniji model, Peugeot 208, dostupan je za 114 evra mesečno sa 1.2 Puretech motorom u paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran osetljiv na dodir, svetla za maglu, metalik boju, led dnevna svetla.

Treći predstavnik SUV tima, gradski krosover , restilizovani 2008 takođe sa 1.2 Puretech motorom i opremom koja sadrži : klima uređaj, ekran osetljiv na dodir, svetla za maglu, metalik boju i kožni volan dostupan je za 150 evra mesečno.

Kao predstavnik modela sa dizel motorom 308-ica sa 1.6 Hdi agregatom i 100 ks u paketu sa automatskom klimom, ekranom osetljivim na dodir, metalik bojom, svetlima za maglu i kožnim volanom, putem lizinga je dostupna za 172 evra mesečno.

Za sva tri modela kalkulacije su date za 30% učešća, rok otplate od 72 meseca i NKS od 3,25%.

I to nije sve, u hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući premijeru novog Experta kao i najnoviji model Traveller, dok će svi ljubitelji dvotočkaša u hali 7 moći da vide najnovije modele Peugeot skutera.

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments