1. Home
  2. Vesti
  3. Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu
Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu
0

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

133
0
Podelite sa prijateljima:

Sajamske akcije i velika domaća premijerea na Opelovom

U okviru ovogodišnjeg Međunarodnog salona automobila i motocikala u Beogradu, koji se održava u periodu između 24. marta i 2. aprila, kompanija Opel je pripremila velika iznenađenja – kako sa strane premijernih prikazivanja najnovijih modela, tako i sa strane dodatnih pogodnisti za kupovinu novih vozila. Opel na štandu u Hali 4 u isto vreme, premijerno na našem tržištu prikazuje potpuno novu Insigniju Grand Sport, ali i daje primamljive popuste za aktuelnu verziju modela Insignia kao i za sve modele iz svoje game.

Širom Evrope, a naročito u našoj zemlji, Opelov model srednje klase sa luksuznim elementima i izrazitom sportskom elegancijom važi za omiljeni. Zbog toga će za mnoge vest koja dolazi iz Opela biti najvažnija sajamska vest: Opel Insignia po super cenama, količine ograničene!

Sajamske benefite za kupovinu četvorovratne limuzine iz uspešne porodice Insignia možete ostvariti pri kupovini nekoliko varijanti agregata i paketa opreme. Raspon cena je od 18.080€, za koju se dobija Opel Insignia sa Edition opremom i benzinskim 1.8 motorom snage 140KS, pa sve do 24.060€ koliko treba izdvojiti za Insigniju Active u dizel varijanti čiji agregat je zapremine 2.0l, snage 170KS sa automatskom transmisijom.

Veliku olakšicu pri kupovini nekog od ovih vozila može da predstavlja i popularno Opel Finansiranje. Tempo isplate, iznos kamate i novca koji se pokriva ovim finansiranjem je fleksibilan, pa se kupci mogu opredeliti za paket usluga koji će moći najbolje da isprate. Više o detaljima ponude možete pronaći na sajtu ili kod ovlašćenih Opelovih dilera.

Pored ove, Opel je pripremio još nekoliko odličnih ponuda iz svoje flote. Pod interesantnim nazivom „Opel kandidati“ krije se pažljivo kreirana ponuda sastavljena od tri modela sa adekvatnim paketima opreme za kupce kojima je namenjena. Prvi „kandidat“ je Corsa – garantuje dobru vezu, a Enjoy oprema i 5 vrata obećavaju zabavu koju pokreće 1.4 litarski motor sa svojih 75 ks. Cena ovog kandidata je 10.999€. Druga na listi je Meriva koja garantuje opremu iz snova. To je čvrsta garancija, jer za 12.900€ možete dobiti ekscentričan, udoban i dobro opremljen gradski automobil sa Drive opremom, 5 vrata, 1.4 motorom i 100 ks. Poslednji, ali nikako najmanje bitan kandidat je Astra Sedan koja garantuje nemački kvalitet! Enjoy oprema, 1.6 litarski motor sa 115 ks i komfor koji nudi u narodu poznati „Sedan veličanstveni“ su dostupni kupcima po ceni od 12.685€. Na kraju je samo potrebno odabrati svog pobednika, dogovoriti uslove i tempo Opel Finansiranja i uživati u odabranom jer ste sa ovogodišnjim izborima uz ovakve kandidate sigurno na dobitku.

Sajamski cenovnik se ne završava sa ovim modelima. U prilogu maila možete pronaći objedinjeni sajamski cenovnik Opelovih vozila, a na sajtu opel.rs detalje vezane za pakete opreme, uslove Opel Finansiranja i ostale informacije o automobilima ovog nemačkog brenda.

(133)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments