1. Home
  2. Vesti
  3. Obožavate neku posebnu marku automobila? Magna Steyr, takođe! (Ekskluzivne fotografije)
Obožavate neku posebnu marku automobila? Magna Steyr, takođe! (Ekskluzivne fotografije)
0

Obožavate neku posebnu marku automobila? Magna Steyr, takođe! (Ekskluzivne fotografije)

424
0
Podelite sa prijateljima:

Čitali smo brojne izjave čelnika nemačkog i japanskog proizvođača kako će, inače blizanački modeli, Toyota Supra I BMW Z4, posedovati sopstveni identitet.

Verovatno i hoće, u srcima kupaca. Ipak, treba znati da većinu komponenti dele, a oba modela se proizvode u austrijskoj fabric kompanije Magna Steyr, u Gracu. Pored ove, austrijska kompanija poseduje pogone i u drugim gradovima, a tokom 2016. godine sa proizvodnih traka uslužnog proizvođača za automobilsku industriju je sišlo više od 200.000 primeraka četvorotočkaša, što je značajno veći obim proizvodnje od fabrike u Kragujevcu.

Zahvaljujući našem čitaocu Samiru Bikiću, u prilici smo da vam prikažemo juče nastale fotografije “autentičnih” roudstera “iz Japana i Nemačke”, spremnih za isporuku, na poluprikolici koju vuče šleper slovenačkih registracija.

Usluge ovog proizvođača iz senke koriste brojni drugi “proizvođači” za sklapanje modela sa njihovim oznakama. Tu se sklapa, između ostalog, i legenda Mercedesa, G klasa, Jaguar I-Pace, BMW serije 5…

Vredno pomena je svakako da su brojni sistemi i komponente koje opet koriste mnogi proizvođači, razvijeni upravo od strane Magne Stayr. Navešćemo za primer samo xDrive sistem pogona na sve točkove, koji (različitog komercijalnog naziva) koriste i korejski blizanci.

 

(424)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments