1. Home
  2. Vesti
  3. VW pripremio novi koncept za Worthersee godišnji skup
VW pripremio novi koncept za Worthersee godišnji skup
0

VW pripremio novi koncept za Worthersee godišnji skup

181
0
Podelite sa prijateljima:

Sutra će na Verterzeu u Austriji biti predstavljen „hot heč“ dizajniran od strane novajlije.

Ljubitelji Volkswagena već po tradiciji jedva čekaju godišnji skup na Verterzeu, gde se šepure ekstravagantni modeli nemačke marke, sa naglaskom na „GTI“ oznaci. Ove godine je situacija slična, tako da iz Volfsburga dolazi koncept koji nastavlja zadati niz.

Renderi Golfa GTI koji je u pitanju su već „procureli“ na internet, ali ono što je interesantno je što je Volkswagen lansirao oficijelni „tizer“ za novi hedžbek koncept. Pored njega, drugi zatamnjen „tizer“ prikazuje GTI model.

Pet muškaraca i žena u dobu između 18 i 23 godine se udružilo u cilju razvoja koncepta koji je u pitanju. Oni su koristili CAD i 3D tehnologiju štampe. Zadnji panel, koji može da se vidi u tizeru, koristi više nijansi plave boje sa karakterističnim odsjajem.

Kabina se kontroliše putem aplikacije, omogućujući korisniku da podesi vozačko sedište u realnom vremenu. Portparol tima kaže da je ovaj sistem „istinska inovacija“.

Ove godine se održava 36. skup u Verterzeu, a 10. godinu zaredom će VW na repertoaru imati jedan koncept. Prvi je bio Golf GTI Performance 2008. a prošle godine smo videli GTI sa 400 ks u srebrno-hromiranom finišu.

I ove godine bi koncept trebalo da ispuni očekivanja. Ostali članovi VW grupe, uključujući Audi, Škodu i Seat, takođe će predstaviti sopstvene koncepte na ovom događaju, čije se kapije otvaraju sutra, 24. maja.

(181)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments