1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Megane RS – prvo pojavljivanje na Velikoj nagradi Monaka
Renault Megane RS – prvo pojavljivanje na Velikoj nagradi Monaka
0

Renault Megane RS – prvo pojavljivanje na Velikoj nagradi Monaka

171
0
Podelite sa prijateljima:

Oficijelna premijera francuskog „hot heča“ je zakazana za IAA u Frankfurtu u septembru.

Glasine o novom Meganeu R.S., koji treba da se pojavi u Monaku, sada su potvrđene. Revidiran za 2018. godinu, moćni hedžbek će prvo javno pojavljivanje imati na kultnoj stazi, za vreme VN Monaka 26. maja, a stazom će ga provozati vozač Renault Sport Racing Formula 1 tima Niko Hulkenberg. U čast trkačkog tima, automobil će biti obojen u posebnu žuto-crnu odoru.

Iz Renaulta javljaju da će nova generacija Meganea RS biti zvanično predstavljena u Frankfurtu, tako da će Monako biti događaj za sebe.

Glasine su takođe govorile da bi Megane mogao da dobije pogon na sve točkove i upusti se u bitku sa Ford Focusom RS, ali Renault se po svemu sudeći i dalje drži tradicionalnog pogona na prednje točkove. To znači da je glavni rival francuskog pulena aktuelni rekorder sa Nirburgringa – Honda Civic.

Ne treba sumnjati da će Renault uskoro napasti Hondin rekord na Nordšlafeu.

(171)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments