1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. BMW sa ručno zalepljenim Swarovski kristalima
BMW sa ručno zalepljenim Swarovski kristalima

BMW sa ručno zalepljenim Swarovski kristalima

284
0
Podelite sa prijateljima:

Žena iz San Dijega ubrzala je svoj put do internet zvezde nakon što je izjavila da je provela tri nedelje oblepljujući svoj BMW hiljadama sićušnih Swarovski kristala, i to sve ručno.

Olga Azarov je objavila video na TikToku, u kojem je detaljno opisala mukotrpne napore uložene u implementaciju zapanjujuće „aftermarket“ nadogradnje . Snimak joj je doneo neverovatnih 15 miliona pregleda za samo 3 dana, zajedno sa bezbroj šokiranih reakcija.

„Dugi, dugi dani. Jedan po jedan! Imaš li toliko strpljenja?!“ Kalifornijska devojka se naglas pitala. Azarov je uveravala gledaoce da je provela bezbroj sati radeći na projektu, primenjujući kristale „jedan po jedan“ – rad ljubavi koji je zahtevao mnogo „strpljenja“. Nazivajući sebe „veštom umetnicom kristala“, Azarov tvrdi da je partner sa svojom prijateljicom Sašom Soko u novom poslu pod nazivom Crystals Motors, „specijalizovanom za blistave kristalne obloge za automobile“.

„Transformisali smo Crystals Motors u simbol inovacije, gde je urlik motora u harmoniji sa sjajem pažljivo raspoređenih kristala, osvajajući srca ljubitelja automobila širom sveta“, navodi se u saopštenju misije kompanije.

Očaravajući srca, ali i ostavljajući iste entuzijaste sa puno pitanja. Neki su želeli da znaju zašto nije upotrebljen „dijamantski omot“, koji bi postigao isti efekat bez celog posla. „Nažalost, to je skoro nemoguće, jer ne možete da nanesete vinil sa kristalima na auto, on će se oljuštiti“, odgovorila je „kraljica kristala“. Drugi su bili radoznali – kako se pere takav automobil? Očigledno, četkom za šminkanje.

Kao što je Azarov veselo demonstrirala, ona umače četku u činiju punu sapuna i vode, a zatim nežno prelazi preko automobila u krugovima.

Dok su neki bili privučeni automobilom, koji je izgledao kao da je na prodaju od pre nedelju dana, mnogi očigledno nisu bili oduševljeni ekstremnom promenom.

„Da li je to opasnost od vožnje? Ozbiljno pitanje s obzirom na sunce“, upitao je jedan TikToker. „Definicija rada težeg, a ne pametnijeg“, reko je drugi. „Čim ga sunce udari, svi u autu i ​​izvan njega su slepi“, upozorio je jedan. „Moja žena je imala zaslepljujući poklopac na volanu, kad god je sunce obasjalo, ja sam oslepeo“, potvrdio je komentator. „Mrzeo sam to i opljačkao sam ga. Ovo je nepraktično i opasno“, nastavili su. „Sve što vidim je skupa karta“, našalio se korisnik. Drugi je aplaudirao Azarovoj zbog njenog strpljenja, priznajući: „Izgubio bih razum za 5 minuta.“

Kristalni automobil se pojavljuje kako sve veći broj vozača nastoji da personalizuje svoje automobile, kroz nečuvene prilagođene registarske tablice, upadljive sezonske dekoracije i enterijere redizajnirane za spavanje i život.

AutoRepublika

(284)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments