1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Restilizovani Renault Captur će biti neprepoznatljiv?
Restilizovani Renault Captur će biti neprepoznatljiv?
1

Restilizovani Renault Captur će biti neprepoznatljiv?

1.25K
1
Podelite sa prijateljima:

Druga generacija Renaulta Captura je lansirana na tržište 2019. godine, nekoliko meseci nakon bratskog/sestrinskog Clija, te je logično da i on ide pod nož kod plastičnog hirurga.

Zvanično ćemo čekati sledeću godinu, ali zahvaljujući curenju iliti „curenju“ slika automobila na internetu registrovanih u Evropskom zavodu za patente (i prenetih posebno ovom sajtu), već možemo videti njegove linije.

Ako su razlike već bile značajne na nedavno restilizovanom Cliju, one postaju još uočljivije na ovom novom Capturu čija se prednja strana značajno razlikuje u odnosu na sadašnji model. Rešetka je slična onoj na nedavno predstavljenom Scenicu E-Tech, koja je već na ovom mestu slična Rafaleu. Zadnji deo se manje menja i zadržava velike „C“ svetlosne blokove bez većih modifikacija.

Za sada se zna da će restilizovani Captur zadržati niz motora sličnih trenutnom modelu. Neće biti dizela, nego samo benzinskih i hibridnih agregata, uz moguće održavanje „plinske“ varijante na početnom nivou.

AutoRepublika

(1254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Zar Capture već nije imao fejslift ?
Ovi „sadašnji“ odavno uopšte ne liče na one sa početka prodaje !!!