1. Home
  2. Vesti
  3. Uprkos sankcijama u Rusiju ide avionska isporuka Rolls-Roycea
Uprkos sankcijama u Rusiju ide avionska isporuka Rolls-Roycea
3

Uprkos sankcijama u Rusiju ide avionska isporuka Rolls-Roycea

295
3
Podelite sa prijateljima:

Prvi čisto električi model ultra luksuzne marke Rolls-Royce će u Ruskoj Federaciji uskoro biti isporučen vlasniku i to avionom. Cena? Sitnica – preko 742 hiljade evra!

Nije jasno kako je to moguće uprkos sankcijama, ali ruski portal Motor navodi da je prvi serijski baterijski Rolls-Royce prodat u Rusiji. Novi proizvod je dostupan za poručivanje, uz obećanje da će isporuka biti izvršena u roku od dve nedelje, i to avionskim putem. Konkretan automobil je trenutno u fazi montaže, i to u onoj finalnoj, ali je prodavac obećao da kupac neće cupkati u nervozi i iščekivanju duže od novembra.

Jedisntveni kupe Specter košta 87,1 miliona ruskih rubalja, što nam je Google pomogao da shvatimo koliko je to u „našim parama“.

Specter može da putuje s jednim „rezervoarom goriva“ oko 520 kilometara. Kompanija napominje da s namerom nisu ugradili veću bateriju u luksuzni model, pošto su se rukovodili potreba klijentele ove marke. Pogonski sklop proizvodi 585 konjskih snaga. Trotonski automobil do „stotke“ dobacuje za samo 4,5 sekundi.

Britanski proizvođač je, zvanična je informacija, zabranio kupcima da preprodaju vozila koja kupe od njih. Predstavnici Rolls-Roycea su opomenuti da bi pokušaj otuđenja vozila doveo do doživotne i momentalne zabrane kupovine vozila tog brenda.

AutoRepublika

(295)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator🇷🇺Z

A isti ti Englezi nama stalno kenjaju da uvedemo sankcije Rusiji,da „prilagodimo“ politiku ostatku EU..kada treba uvesti sankcije Rusima onda nas „vide“ u EU.Čim ispunimo zadatu pretnju,odmah nas više „ne vide“ EU i moramo malo da pričekamo.
A oni krše te iste sankcije gdje god stignu.Eee,prvi proizvedeni model ide za Rusiju!!!!Pa gdje su te sankcije?
Ne znam gdje sve ovo ide,ali veoma smo blizu totalnog rata i uništenja ljudske civilizacije.Brojimo sitno..

Izmenjeno 6 meseci pre od strane Renault Terminator🇷🇺Z
Matori

I kada smo mi bili pod sankcijama nije bio zabranjen individualni uvoz. Mogao je svako da privatno uveze automobil.

S mile

Upoznao sam momka iz Nisa koji svercuje tompuse sa Kube. Kaze, sto ne mozes da resis parama, resavas sa puno para…

Zao mi je tog rusa sto je toliko para dao iz RU u EU…