1. Home
  2. Vesti
  3. BMW Serije 4 Gran Coupe se zagreva pored terena pred skori ulazak u igru
BMW Serije 4 Gran Coupe se zagreva pored terena pred skori ulazak u igru
4

BMW Serije 4 Gran Coupe se zagreva pored terena pred skori ulazak u igru

362
4
Podelite sa prijateljima:

Gama modela BMW Serije 4 se sastoji od sledećih izdanja: kupe, kabriolet i kupe s četvoro vrata popularno nazvan Gran Coupe. Dok su prva dva izvođenja već otplesala premijerni ples pred očima kupaca, dotle je poslednji još uvek pod velom tajne, odnosno zagreva se pored terena, spreman za skori nastup. Upravo takvu najavu smo mogli pročitati na australijskom portalu GoAuto, a izrekao ju je šef odeljenja dizajna bavarske kompanije Kristofer Vejl.

U razgovoru s novinarima pomenute redakcije, Vejl je izjavio da će premijera noviteta biti upriličena uskoro, a šta to tačno znači, možemo samo da nagađamo. Ipak, s obzirom da je početak serijske verzije Gran Coupea najavljen tek za period nakon juna naredne godine, smatrali bismo vrhunskim iznanađenjem da debi nove „četvorke“ dočekamo pre debija 2021. godine.

Vest o pokretanju masovne proizvodnje noviteta je preneo BMW Blog, pozivajući se na svoje izvore iz minhenskog društva, a na osnovu podatka da će baš generacija kupea F36 iz D segmenta biti u proizvodnji i narednih sedam meseci.

Isti izvori dodatno navode da će novi Gran Coupe biti predstavljen najranije u prva tri meseca nastupajuće godine, što nikako ne podrazumeva i momentalni početak prodaje. Pre toga ćemo svedočiti virtuelnom događaju, gledaćemo fotografije i video materijale o novom kupeu, koji će ponovo, mada s nešto razblaženim intenzitetom podeliti globalnu automobilsku javnost.

Da podsetimo da će druga generacija Serije 4 deliti platformu s budućim električnim automobilom BMW i4, pa tako sam razvoj konvencionalne „četvorke“ nije stajao kompaniju previše novca. Stil noviteta nije teško zamisliti. Malo izdužite u mašti kupe izvođenje – i, eto Gran Coupea.

AutoRepublika

(362)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Jbm li ga, vid mi slabi, možda mi i bude lep na oko za koju godinu… Kad urade restyle i vrate normalnu masku.

Stari Dejan

Ja se sve nadam da su ipak samo uzeli pola vijagre i da zato sad samo pod…avaju narod, da ovo čudo u stvari neće ovako izgledati

igi

Srećom su se pojavili aftermarket „maske“ odn. branik sa normalnim bubrezima. I lepo izgledaju.

Lala

Meni ovaj automobil izgleda vrhunski. Ja stvarno ne vidim problem sa maskom.
Ima u NS jedna BMW 3, predzadnja generacija u boji plavo zeleno…

Neko bi rekao azurna
a ja bih rekao boja reke Tere u maju mesecu…
Nikako da nahvatam vlasnika da ga upitam kako se zove nijansa.

Po meni, najlepši automobil u gradu…

Da ne pomisli neko da reklamiram nešto ili da sam ironičan… čim je ugledam ponovo slikam je i zamoliću nekog ko zna da okači slike.