1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. Citroen pojednostavljuje asortiman
Citroen pojednostavljuje asortiman

Citroen pojednostavljuje asortiman

3.87K
1
Podelite sa prijateljima:

Rukovodstvo Citroena je prosudilo da bi bilo mudro redefinisati gamu kako bi se olakšao, inače stresan postupak izbora i kupovine novog četvorotočkaša. Počev od pre par dana, u ponudi dvostrukog ševrona će se naći samo tri paketa opreme, umesto njih pet, kako je to bio slučaj.

Citroen predstavlja značajno restrukturiranje svog asortimana vozila, kako rekosmo, s tri nivoa završne opreme za svaki model ponaosob, i s maksimalno pet paketa opcija po jednom nivou opreme. Sada je sve usredsređeno na tri trima. Oni će se zvati: YOU, PLUS i MAX, i kao takvi zamenjuju trenutne verzije, poznate nam pod nazivima Live, Feel, Feel Pack, Shine i Shine Pack.

Ovo preuređenje koje je prekjuče stupilo na snagu predstavlja odgovor konstruktora na očekivanja kupaca i prodajne mreže, a što sve zajedno ide u smeru želje za jasnijim i lakšim razumevanjem ponude. Citroen se trudi da kupcima olakša proces kupovine. Tako će francuska kompanija ponuditi nivoe opreme koji odgovaraju i temeljno su prilagođeni tražnji. Veruju u Citroenu da su dobro definisali pakete opcija.

Standardni, tačnije osnovni nivo pod imenom You, nudi u slučaju modela C4, na primer, standardnu opremu kao što je sistem ogibljenja s progresivnim hidrauličnim prigušenjem, ekran osetljiv na dodir s dijagonalom od 10 inča, u kombinaciji sa mogućnošću bežične dopune pametnog telefona i očekivanim sistemima pomoći u vožnji kao što su recimo zadnji parking senzori.

Nivo opreme po imenu Plus uključuje i napredna komforna sedišta, kameru kao ispomoć za vožnju unazad i aluminijumske felne s prečnikom od 18 inča. Povrh toga, evo šta nudi i verzija Max. To je opremu koja olakšava uobičajene aktivnosti u kabini.

Recimo, uključen je sistem za ulaz u vozilo bez upotrebe ključa, a tu je i navigacioni sistem, projekcioni ekran ili čak i prilagodljivi tempomat sa funkcijom Stop & Go. Integrisana su i zatamnjena zadnja prozorska stakla, kao i 18-inčni aluminijumski naplaci.

AutoRepublika

(3867)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Na tržištu Srbije Citroen i do sada (dok je bilo tih više paketa) uglavnom i nije nudjen u najvišem paketu opreme, koji je nudjen, recimo, u Sloveniji.
I to mi je bilo baš jako iritantno.
Nadam se da to ubuduće neće biti slučaj, sada kada se sve svede samo na tri paketa opreme.