1. Home
  2. Vesti
  3. Opel pripremio tri atrakcije za Minhen
Opel pripremio tri atrakcije za Minhen
0

Opel pripremio tri atrakcije za Minhen

196
0
Podelite sa prijateljima:

Opel će učestvovati na manifestaciji po imenu IAA Mobility 2023 a koja sutra počinje u Minhenu, sa tri zanimljiva četvorotočkaša. Pričamo o konceptu zvanom Experimental, novoj električnoj i karavanskoj Astri (Astra Sports Tourer Electric), dok će posetioci biti u prilici i da ošacuju novu Corsu Electric.

Dok koncept Opel omogućava uvid u budućnost marke i tehnologije koje će se koristiti, dotle novi električni modeli, heč Corsa i karavan Astra, pojačavaju aktuelnu gamu Opela.

Za potrebe promocije na ovom skupu, Opel je priredio dva štanda i oba su izvedena od poluprovidnih materijala i nude velike ekrane. Tonovi, materijali i tekstue su harmonizovani s onim što se da zapaziti na konceptu po imenu Experimental. Monitori takođe doprinose interaktivnom iskustvu posetilaca.

Uz pomoć kompleksa nazvanog Opel AI, a koji predstavlja veštačku inteligenciju s mogućnošću generisanja slika, što je sklop razvijen posebno za potrebe ispolomljene munje :), kao i uz pomo posebnog terminala na štandu, izlagač će moći da kreira različite pozadine na ekranu koji je smešten iza izložbenog automobila. Tako će moći da skinu svoju sliku putem koda QR, posredstvom mobilnog telefona, i da je podele na društvenim mrežama.

Fokus na osnovne stvari služi i trećem aspektu koncepta štanda u Minhenu. IAA Mobility želi značajno da smanji svoj CO2 otisak. Kompanija kaže da filozofija dizajna „Detoks“, a koja je primetna na dva Opelova štanda, doprinosi ovom cilju. Koriste se prvenstveno lagani materijali koji zahtevaju manje resursa, od proizvodnje do isporuke i odlaganja.

Koncept štanda je takođe dizajniran imajući na umu cirkularnu ekonomiju, odnosno ideju održivog poslovanja. Mnoge komponente se mogu ponovo koristiti i reciklirati. Ekrani koji služe kao zidovi mogu se koristiti za putničke kabine ili za buduće događaje. LED tehnologija smanjuje potrošnju energije, a podovi su napravljeni od materijala koji se može reciklirati.

AutoRepublika

(196)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments