1. Home
  2. Video
  3. Ferrari Purosangue prošao tretman odeljenja Tailor Made (VIDEO)
Ferrari Purosangue prošao tretman odeljenja Tailor Made (VIDEO)
1

Ferrari Purosangue prošao tretman odeljenja Tailor Made (VIDEO)

215
1
Podelite sa prijateljima:

Nasleđe Enca Ferarija je nepresušan izvor resursa. Sve kreacije koje proizilaze iz maranelskog brenda jasno su priznanje strasti osnivača, koji je uživao u autentičnim automobilskim draguljima kao što je ekskluzivni Ferrari 400 Superamerica iz 1961. godine.

Sportski automobil sa dvoja vrata i zatvorenim krovom zadivljujućeg dizajna koji Encov naslednik čuva kao zlato, a kome je odeljenje za prilagođavanje odalo posebnu počast.

Zasnovan je na poslednjoj sjajnoj novini italijanskog brenda. Ferrari Purosangue je prošao kroz ruke stručnjaka iz programa „Tailor Made”. Oni su zaduženi da ispune najizvrsnije želje klijenata, i ulažu mesece i stotine sati rada. Ovaj SUV je jedinstven u svetu, izrađen je za sina Enca Ferarija i neće biti ponuđen nijednom kupcu, tako da Pjero Ferari može da se pohvali automobilom sa elegancijom i sportskim duhom kao nijedna druga proizvedena jedinica.

Specijalizovana divizija brenda „okupala“ je karoseriju specijalno razvijenom bojom, upečatljivom „Verde Dora“, svetle nijanse ove boje koja je takođe karakterisala 400 Superamericu, nudeći veoma elegantan i sportskiji i agresivniji stil zahvaljujući kombinaciji sa ugljeničnim krovom, umesto panoramskog stakla, ili mat sivom završnom obradom kovanih aluminijumskih felni u koju se uklapa.

Kombinacija je spektakularna spolja, ali i iznutra, jer je Ferrari osmislio novi koncept prilagođavanja visokoj modi, kombinujući presvlake od žad-braon kože sa dekorativnim aplikacijama od ugljeničnih vlakana i detalja od bakra.

Veliki dragulj u garaži Enca Ferarija, 400 Superamerica, uneo je pometnju među superautomobilima poput Purosanguea u oblasti sportskih terenskih vozila. Ono što je osnivač marke iz Maranela zapravo razvio bio je eksperimentalni demonstracioni automobil sa razlikama u odnosu na serijski model. U stvari, ispod karoserije je imao specifično oslanjanje, 4,0-litarski V12 motor sa maksimalnom snagom od 340 konjskih snaga i komplet koji je grupisao menjač i diferencijal, kombinaciju koju je imao samo model koji se krije u Encovoj, tačnije Pjerovoj garaži.

Pogledajte i video…

AutoRepublika

(215)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Ovu vest sam prvo čuo delimično, tj nisu spomenuli tradiciju, boju, na starijem modelu.

Baš sam se iznenadio da neko ne poštuje tradiciju ferrari crvene boje. Mislim lep je i u ovoj boji, ali…