1. Home
  2. Video
  3. Neki kažu da je ovo poslednji pravi BMW M3 (VIDEO)
Neki kažu da je ovo poslednji pravi BMW M3 (VIDEO)
1

Neki kažu da je ovo poslednji pravi BMW M3 (VIDEO)

4.45K
1
Podelite sa prijateljima:

BMW M3 E46 CS je u svoje vreme bio veoma impozantna mašina, a i danas ima mnogo toga da ponudi vozaču željnom adrenalina. 

BMW „trojka“ generacije E46 čest je prizor na našim putevima, ne zato što je građani Srbije naročito vole, već zato što je postala poprilično jeftina za kupovinu. Međutim, E46 ima bogoliki status u Velikoj Britaniji i SAD, gde ondašnja stručna javnost često ume da kaže da je M3 pomenute generacije poslednja prava performantna „trojka“, te da je posle nje BMW izgubio kompas.

U ovoj poslednjoj tvrdnji ima istine, jer je BMW definitivno u poslednjih 10-15 godina mnogo izgubio kada je reč o samom identitetu proizvođača. Stvari se menjaju malo na bolje u poslednje vreme, ali još uvek ostaju uzdasi za nekadašnjim ultimate driving machine motoom.

Uglavnom, glavni junak ove priče je BMW E46 M3 CS koji je koristio redni šestocilindarski atmosferski agregat. Ovaj motor je razvijao 343 ks i 365 Nm, što je prevedeno u performanse omogućavalo sprint do „stotke“ za samo 5,2 sekunde i maksimalnu brzinu 250 km/h.

Ono što na snimku pleni to je kakav fantastičan zvuk „izbacuje“ ovaj automobil. A sam model, šta reći, BMW u svom najboljem izdanju, onakav kakav treba da bude.

Pogledajte video:

(4446)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

I moja žena prelazi ležeće onako ležerno, prosto plačemo i ja i trapovi na kolima.
Žali Bože ko sve vozi M3.