1. Home
  2. Vesti
  3. Land Rover Defender Outbound s osam cilindara i isto toliko sedišta
Land Rover Defender Outbound s osam cilindara i isto toliko sedišta
0

Land Rover Defender Outbound s osam cilindara i isto toliko sedišta

189
0
Podelite sa prijateljima:

Land Rover začinjava model Defender za modelnu 2024. godinu specijalnim izdanjem Outbound. Pokretan benzinskim P400 i dizel D300 motorima Ingenium, ograničeni model dostupan je samo u verziji 130 sa pet sedišta.

Dobija niz dizajnerskih podešavanja, uključujući završnu obradu Shadow Atlas Mat za branike i umetak rešetke, dok su bočni otvori za ventilaciju u antracit boji. Može se birati između 20-inčnih sjajno crnih ili 22-inčnih točkova Shadow Atlas mat.

Defender Outbound može biti u Fuji beloj, Santorini crnoj, Karpatskoj sivoj ili Eiger sivoj kombinaciji sa izborom između kože Windsor ili presvlake od tkanine Resist. Unutrašnjost dolazi u boji Ebony (abonovina) sa oblogom Ebony Morzine i furnirom Robustec. Land Rover dodaje gumene podne prostirke, mrežu za teret i tačke za pričvršćivanje i obezbeđenje predmeta.

Moćni Defender V8 konačno može da se dobije sa osam sedišta. Njegov petolitarski motor sa kompresorom nudi 500 konjskih snaga i obrtni moment od 610 Nm za ubrzanje od 0 do 100 km/h za 5,7 sekundi ili 0-96 km/h za 5,4 sekunde. Osmocilindarski model se pridružuje već dostupnim šestocilindričnim Ingenium P400 i D300.

Što se Defendera 110 tiče, kupci sada mogu da naruče SUV sa novim County Exterior Pack-om koji prati originalni Defender County. Dobija retro grafiku sa strane vozila, kao i osvetljene prednje gazeće ploče sa grafikom County. Vozi se na točkovima od 20 inča koji su dostupni u dve završne obrade, uključujući ovu sjajnu belu.

Land Rover je potvrdio da će u Americi Defender 130 sa osam sedišta sa V8 motorom koštati 116.600 dolara. Potvrđeni su i 130 Outbound i 110 County Exterior Pack.

AutoRepublika

(189)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments