1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes primoran da opozove manji broj primeraka nove S klase
Mercedes primoran da opozove manji broj primeraka nove S klase
0

Mercedes primoran da opozove manji broj primeraka nove S klase

349
0
Podelite sa prijateljima:

Problemi sa rezervoarom i naslonima za glavu za novu glavobolju Mercedesa.

Danas se sa vremena na vreme na internet stranicama može pročitati da ne postoji loš marketing. Teško da je da bi se Mercedesovo odeljenje za promociju moglo složiti sa tim nakon najnovijeg peha.

Ovaj put u glavnoj ulozi je perjanica trokrake zvezde – S klasa. Nemačka marka će u servise pozvati 79 jedinica ove limuzine zbog problema sa rezervoarom za gorivo. Prema podacima koje je dostavio Mercedes postoji šansa da on procuri, a rešenje je zamena sa novim rezervoarom u servisu.

Drugi opoziv je nešto brojniji i tiče se naslona za glavu na srednjem sedištu u drugom redu. On se ne može postaviti u odgovarajuću poziciju, čime više ne vrši zadatu funkciju u slučaju sudara. Sa ovim problemom susrela su se 362 automobila širom sveta.

Većina je onih koji su u Nemačkoj – čak 311 pogođenih četvorotočkaša nalazi se na Mercedesovom domaćem tržištu. Nemački brend će zameniti naslone za glavu sa novim delovima koji će moći da funkcionišu u skladu sa namenom te komponente.

Oba opoziva su počela momentalno, a vlasnici predmetnih automobila uskoro će biti pozvani u najbliže zvanične servise Mercedesa kako bi izvršeni odgovarajući radovi.

AutoRepublika 

(349)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments