1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. Poznate cene za Ford Bronco u zemlji Gala
Poznate cene za Ford Bronco u zemlji Gala

Poznate cene za Ford Bronco u zemlji Gala

1.60K
1
Podelite sa prijateljima:

Ford otvara porudžbine za Bronco u Francuskoj. Prve isporuke počeće ovog leta. Treba imati na umu da su u pitanju ograničene količine!

Američki terenac je dostupan samo benzinskim V6 Ecoboost tvin-turbo motorom od 335 konjskih snaga. S ovim motorom Bronco ubrzava od 0 do 100 km/h za 6,7 sekundi. Blok je povezan sa 10-brzinskim automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka sa dugim i kratkim prenosnim odnosima.

Prve isporuke Bronca u Francuskoj počeće između juna i septembra. Sigurno neće biti dovoljno za sve jer Ford najavljuje „strogo ograničenu količinu“. Prema dostupnim informacijama, samo nekoliko stotina modela će preći Atlantik da bi stiglo do Starog kontinenta.

Kupci imaju izbor između dve verzije Bronca: Outer Banks i Badlands. Prvom je cena 76.500 evra, pre nego što se doda ekološka kazna (Peki to naziva malusom) koja dostiže 50% cene, odnosno minimum 38.250 evra (319 g/km CO2).

Završna obrada Outer Banks ističe se crnom rešetkom, bočnim stepenicama, kvakama na vratima u boji karoserije, kliznim poklopcem prtljažnika i točkovima od 18 inča. Bronco Badlands je ekstremniji. Za 4.000 evra više (od 80.500 evra), dodaje bočne zaštitne šipke, specifičnu rešetku i vešanje HOSS 2.0 Bilstein koje detektuje položaj.

U Francuskoj, sve verzije imaju sledeću opremu kao standard: LED osvetljenje (prednja svetla, svetla za maglu, zadnja svetla), dvozonsku automatsku kontrolu klime, infozabavni sistem SINC4 sa 12-inčnim ekranom osetljivim na dodir, GPS navigaciju, povezivanje preko Android Auta ili Apple CarPlaya, audio sistem 10 HP, digitalnu instrument tablu (8 inčni ekran), induktivni punjač za telefon, električna i grejana prednja sedišta, kožne presvlake, grejanje volana, zatamnjena zadnja stakla, gume za sve terene…

Pored standardne opreme, moguće je obogatiti Bronca sa nekoliko opcija. Pomenimo, na primer, komplet krovnih šipki (700 evra), kuku (1.200 „evrića“), poklopac za odlaganje stvari (300 „jura“) ili čak šator koji se može pričvrstiti na zadnji deo vozila (500 evra).

Za noćnu vožnju van puta, Bronco Badlands može čak biti opremljen krovnom svetlosnom trakom (1.000 evra) i reflektorom na retrovizoru (500 evra). Ford nudi devet boja karoserije u katalogu. Osnovna boja je bela Oxford. Za ostale (crvene, zelene, plave, sive, itd.) potrebno je između 1.200 i 1.300 evra.

AutoRepublika

(1601)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

38 hiljada evrija eko malus u Francuskoj ? Vidi se da Francuzi kao eko duše planiraju gradnju nuklearki …

A u Srbiji bi ( ako je ovaj Ecoboost MHEV, a mislim da jeste ) kao „ekološlo vozilo“ ( i pored tih 319 g/km CO2 „emisije“ ) svake godine prilikom produženja registracije bio oslobodjen i poreza na upotrebu (koji je za tu zapreminu motora oko 1.250 evra ), pa bi produženje registracije ( uz prvi premijski stepen obaveznog osiguranja ) koštalo samo 24.740 dinara … Maltene manje nego da voziš Dačiju Logan 1,6 „Prestige“ iz 2004. godine …