1. Home
  2. Vesti
  3. Poznat izgled novog Xiaomija MS11
Poznat izgled novog Xiaomija MS11
4

Poznat izgled novog Xiaomija MS11

1.95K
4
Podelite sa prijateljima:

MS11 nije naziv novog pametnog mobilnog telefona. Tako je nazvan Xiaomijev električni automobil. Kolos telefonske industrije (i tehnologije uopšte) odlučio je da uđe na tržište automobila zahvaljujući nezaustavljivom porastu električne mobilnosti.

Prve slike novog MS11 pojavile su se na mreži. Neobično električno vozilo sa kojim će Xiaomi izvršiti „lakmus test“ na kineskom tržištu. Curenje fotografija, koje se dogodilo u specijalizovanim medijima bratske nam zemlje, omogućava nam da otkrijemo kakav će biti dizajn eksterijera MS11.

Slike pokazuju moderan imidž. Ima oblike koji prenose fluidnost, što sugeriše urađenu aerodinamiku. Međutim, zanimljivo je da je brend isključio upotrebu digitalnih spoljašnjih retrovizora.

Svetlosni klasteri imaju karakterističan svetlosni potpis, a na prednjem braniku se mogu naći neki otvori za vazduh koji dodaju origanalnost celini. Očekuje se da će zadnja svetla biti povezana svetlosnom trakom, čime se pojačava osećaj širine.

Sistem kamera, radara i senzora će omogućiti da MS11 ima visok nivo autonomne vožnje. To je jedan od ključeva za koji se Xiaomi opredelio da se razlikuje od konkurencije.

Iako nije objavljeno mnogo detalja o električnom pogonskom sistemu, trenutni izveštaji sugerišu da će razvijati snagu od 260 kW (354 KS). Takođe će imati arhitekturu od 800 volti. Zahvaljujući tome, biće opremljen ultra-brzim sistemom punjenja.

Xiaomi MS11 će se proizvoditi u Kini i biće spreman da se pojavi na tržištu negde 2024. godine.

AutoRepublika

(1946)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ćomi (Xiaomi) je moj drug.
Retko kad nekom brendu dam poverenje,
Ćomi upada u te retke. Zadnjih par godina smo dosta stvari, što telefona i druge elektronske i električne tehnologije, uzeli od Ćomija i nije razočarao.

Fala Qrcu

Ford Fokus pojeo Teslu pa ga povratio. Čestitke dizajneru, pravi dildo.

DUDE

Ko kaze da sedani nisu u modi?

Zoca

Sigurno sa nekim proizvodjacem imaju saradnju.Iz Kine normalno.Tipujem na X-peng jer su osnivaci ove dve firme prijatelji.