1. Home
  2. Vesti
  3. Audi A3, Q3 i Q5 dobijaju novi završni nivo Identity Black
Audi A3, Q3 i Q5 dobijaju novi završni nivo Identity Black
0

Audi A3, Q3 i Q5 dobijaju novi završni nivo Identity Black

274
0
Podelite sa prijateljima:

Audi otvara 2023. godinu sa novim luksuznijim paketom opreme koja poboljšava imidž i opremu ključnih modela u njegovoj ponudi (barem tako u Audiju misle).

Asortiman modela A3, Q3 i Q5, uključujući odgovarajući Sportback za sva tri, nudi sportskiji imidž i luksuzniju opremu zahvaljujući novom vrhunskom završnom nivou pod nazivom „Identity Black“.

Svaki od modela ima različite detalje, ali je za spoljašnjost uzeta oprema „S line“, tako da u slučaju Audija A3 Sportback ima poklopce retrovizora, dekorativne aplikacije koje poboljšavaju usisnike vazduha u braniku, rešetke u obliku saća i ivice staklene površine obojene u sjajnu crnu boju.

Petokrake alu felne imaju dodatni sjaj, i dimenzija su 19 inča u verzijama sa SUS motorima i 18 inča u verzijama PHEV. Unutra, kompaktna sportska sedišta obložena crnom kožom sa integrisanim naslonima za glavu iste boje.

Isti posebni detalji se takođe nalaze u Q3 i Q3 Sportback. Ova dva SUV-a razlikuju se od kompaktnog sa petoro vrata samo po prečniku aluminijumskih felni, koji su 20 inča u svim verzijama, uključujući i 45 TFSI hibridnu plug-in verziju sa 245 KS, kao i po krovnim šipkama. obojenih u istu, elegantnu, sjajnu crnu.

Audi Q5 i Q5 Sportback ima isti sportski izgled prethodnih osim što je prečnik aluminijumskih felni ponovo narastao za još jedan inč. I porodični SUV i Coupe SUV, imaju 21 inč i dizajn od pet krakova u obliku „V“. Unutrašnjost dodaje sjajne crne ukrasne umetke na instrument tabli, panelima vrata i centralnoj konzoli. I još jednom, nudi se sa svim verzijama, uključujući dva PHEV-a u katalogu, 50 TFSI i 55 TFSI sa 299 i 367 KS, respektivno.

Za sada se nudi samo u Italiji, mada se očekuje da će biti prebačen i na druga evropska tržišta. U Španiji, ekvivalentna završna obrada za ovaj novi „Identity Black“ je „Black Line Edition“.

AutoRepublika

(274)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments