1. Home
  2. Prezentacije
  3. Sužena paleta krosovera zvanog Jaguar F-Pace uz modernizaciju hibrida
Sužena paleta krosovera zvanog Jaguar F-Pace uz modernizaciju hibrida
0

Sužena paleta krosovera zvanog Jaguar F-Pace uz modernizaciju hibrida

85
0
Podelite sa prijateljima:

Planirana modernizacija krosovera zvanog Jaguar F-Pace se desila pre oko dve godine i ono što se sada desilo bi moglo biti nazvano antiejdžing tretmanom, zatezanjem bora primenom laganih metoda. Spisak opreme je prerađen, a smanjen je i broj dostupnih opcija. Na primer, paket koji asocira na sportski pristup i koji se zove R-Dynamic je postao deo serijskog paketa. Donosi agresivnije stilizovane odbojnike, suknjice i dodatne karoserijske aplikacije. Uvodni točkovi integrišu naplatke od čak 19 inča.

Promena u kabini nije bilo, pa tako standardni paket uključuje virtuelnu instrumentaciju (TFT-displej) i najviše napredni multimedijalni sistem Pivi Pro s ekranom dijagonale 11,4 inča. Pretjhodno je takođe bila dostupna ova stavka, ali samo sa liste opcionala. Set završnih materijala je takođe bio revidiran.

Tehnička unapređenja se tiču samo izdanja koje spada u grupu priljučnih hibrida. Pričamo o varijaciji zvanoj Jaguar F-Pace P400e, a na koje otpada oko 10% od ukupnih prodajnih rezultata. Taj varijatet je dobio novu litijum-jonsku trakcionu bateriju, koja se sada sastoji iz devet, umesto nekadašnjih osam blokova ćelija.

Kapacitet je zato uvećan sa 17,1 na 19,2 kWh, pa je došlo i do povećanja bešumne autonomije sa 53 na 65 kilometara. Sam pogonski sklop je ostao identičan, što će reći da je ugrađen dvolitarski turbobenzinski četvorocilindraš koji uz pomoć električnog agregata razvija 404 konjske snage i 640 Nm najvišeg obrtnog momenta.

Jaguar F-Pace SVR

Asortiman ovog vozila i dalje integriše krosovera s rednim turbo motorima radne zapremine od dva (250 konjskih snaga) i tri litra (400 „konjića!), kao i duet turbodizela zapremine 2.0 (163 illi 204 „grla“) i 3.0 (300 „konja“). Na vrhu ponude je smešten model nazvan Jaguar F-Pace SVR. Ovu zver pokreće natpunjeni V8 motor sa zapreminom od pet litara. Isporučuje 550 konjskih snaga.

Modifikovani krosoveri su već dostupni za poručivanje na tlu Starog kontinenta, dok cene kreću od 65.700 evra. Za verziju SVR, potrebno je pak platiti astronomskih 114 hiljada evrića, što je cena kojom se kupuju za dva broja veći nemački konkurenti, doduše (ali samo) malo niže izlazne snage.

AutoRepublika

(85)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments