1. Home
  2. Vesti
  3. Češka Praga najavljuje premijeru sportiste za 23. novembar (VIDEO)
Češka Praga najavljuje premijeru sportiste za 23. novembar (VIDEO)
3

Češka Praga najavljuje premijeru sportiste za 23. novembar (VIDEO)

120
3
Podelite sa prijateljima:

Češki proizvođač automobila pod imenom datim u čast glavnog grada, Praga se priprema za debi novog sportskog automobila koji će biti legalno voziti i na regularnoj putnoj infrastrukturi. U ovom trenutku ga je moguće videti na špijunskoj fotografiji nastaloj na slovačkoj stazi Slovakiaring koju smo postavili kao naslovnu (u nadi da vlasnik autorskih prava neće da podivlja kada vidi), ali i u tizeru koji je kompanija postavila na društvenoj mreži Youtube.

Svečanost je zakazana za 23. novembar, a konstruktor je obećao da će novitet uspešno objediniti „sveto trojstvo performantnih automobila: ugljenik, benzin i laku konstrukciju (malu masu).“ Nadležni u kompaniji takođe tvrde da će novi sportista ponuditi sistem izduvnih cevi izrađen od titanijuma, kao i da će pružati „ekstremne performanse za vozače s najviše entuzijazma“.

Praga dodaje da ovde nije u pitanju „nikakav koncept“ pošto je model pravi i već je spreman, kako za civilnu, tako i za uptorebu na trkačkoj stazi. Shodno tome, automobil koji ćemo uskoro videti može biti smatran naslednikom drumskog automoblia s oznakom R1R (slika ispod).

Automobil koji se očekuje zvuči spektakularno, što ćete i sami zaključiti gledajući video klip u kom se takođe može dobiti uvid u točkove koji integrišu naplatke izrađene od lake legure, kao i u kočni sistem.

Kako rekosmo, na fotografijama je vidljiv vodeni žig češkog lista čije smo navode i preneli, a njima je slike dostavio „čitalac sa zgodnim fotografskim aparatom pri ruci“. Inače, 23. novembar je tu, odmah iza ćoška, pa na pune informacije nećemo morati da čekamo poduže. Dotle…

Uživajte u video snimku.

AutoRepublika

(120)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Jedina prava Praga 30mmm M53/M59.Oružje pobjede u odbrambeno otažbinskim ratovima 1991-1999.🇷🇸
comment image
https://youtu.be/elwiwTdgq0U

BB

I izaziva veći adrenalin 😜😂🤣

Renault Terminator

Izaziva kada ne puca po tebi🤣…