1. Home
  2. Vesti
  3. Bentley Mulsanne, ukraden u Londonu, pronađen u Pakistanu
Bentley Mulsanne, ukraden u Londonu, pronađen u Pakistanu

Bentley Mulsanne, ukraden u Londonu, pronađen u Pakistanu

852
4
Podelite sa prijateljima:

Bentley Mulsanne za koji je prijavljeno da je ukraden u Londonu pronađen je tokom racije koju je sprovelo carinsko odeljenje u Karačiju u Pakistanu. Na osnovu informacija britanske obaveštajne agencije, raciju je izvršio Kolektorat carinske službe (CCE) kako bi povratio Bentley Mulsanne.

Možemo postaviti pitanje kome je ukraden čim se obaveštajna služba angažovala da ga pronađe. Običnim smrtnicima kad ukradu automobil, uglavnom ga više ne vide, nažalost.

Prema izveštajima lokalnih medija, britanska obaveštajna agencija je navodno obavestila CCE u Karačiju, o sivom Bentleyu Mulsanneu koji ima V8 motor i  automatski menjač, zajedno sa brojem šasije (VIN) SCBBA63I7FC001375 i brojem motora CKB304693.

Bentley je bio parkiran u naselju DHA. Nakon dobijanja informacija o potencijalnoj lokaciji, izvršen je fizički pretres iste, uz strogi nadzor područja. Tim sa carine je potom pronašao Bentley Mulsanne parkiran na tremu jedne kuće.

Pošto je istraga počela nakon pronalaska Bentleya, odeljenje je privelo vlasnika. Vlasnik je navodno izjavio da mu je automobil prodala druga osoba koja se složila da reši probleme sa dokumentacijom.

Na snimku koji je objavljen na Twitteru vidi se nekoliko muškaraca kako guraju Bentley Mulsanne preko rampe. Video je imao skoro 2 miliona pregleda i preko 1.100 retvitova. To je takođe privuklo komentare u kojima su se mnogi pitali kako je ukradeni automobil carinjen. Nekoliko je sugerisalo da je Bentley uvezen korišćenjem lažnih dokumenata.

Bentley je prekinuo proizvodnju Mulsannea 2020. godine. Ovaj ultra-premium proizvođač automobila je objavio da je proizveo više od 7.300 jedinica luksuzne limuzine. Predsednik i izvršni direktor kompanije Bentley, Adrian Halmark, izjavio je: „Kao vodeći model našeg asortimana više od decenije, Mulsanne je učvrstio svoje mesto u istoriji Bentleya kao prava ikona“.

AutoRepublika

(852)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

Tako redak auto ne bi trebalo biti problem naci. Osim ako je moguce registrovati Bentley kao Fiat Panda. Tad ga nikad nebi nasli 🤣

Sasa

Samo neko neverovatno glup moze da misli da ce legalno moci bilo gde u svetu da vozi ovo a da ga ne nadju.

Laki

Vjerujem da je kradja „fingirana“ ali je u nekom momentu nešto krenulo naopako.

moron

Svaka čast za ekspeditivnost?
Znači, kada mi ukradu kola, idem u OZNU da sve to prijavim? Nisu bez razloga govorili „Ozna sve dozna“