1. Home
  2. Vesti
  3. Dacia Jogger u ulozi kampera
Dacia Jogger u ulozi kampera
3

Dacia Jogger u ulozi kampera

287
3
Podelite sa prijateljima:

Jogger je pronašao novu svrhu. 

Sa svojom čudnom formom koja kombinuje elemente MPV, SUV-a i karavana, Jogger je uspeo da pronađe zlatnu sredinu i pogodi baš tamo gde je Dacia i želela. U poslednje vreme Jogger se često može videti i na drumovima srpske prestonice, mahom u rukama taksista, što znači da su isti prepoznali njegove vrednosti.

Ipak, Joggerove forme čine ga i idealnim kandidatom za transformaciju u kojekakve kampere, vozila koja u prethodnim godinama značajno dobijaju na popularnosti u čitavom svetu. Kompanija Camperiz iz Španije rešila je da preobrati Joggera upravo u kampera, i to sa velikim uspehom.

Posmatrajući spoljašnjost vozila, serijski model nije nimalo drugačiji od prerađene varijante, ali pogled na unutrašnjost menja sve… Kamperski Jogger opremljen je sudoperom, rešoom na gas, kao i malim frižiderom. Camperiz je ubacio dodatnu bateriju za napajanje dodatnih uređaja u četvorotočkašu, ali i rezervoar od 12 l za vodu.

Zadnja sedišta se preklapaju i daju prostor za postavljanje dušeka za spavanje u vozilu, dok su Španci kao deo dodatne opreme predvideli i drugačiji grejač za one koji bi da se otisnu sa ovakvim kamperom u avanture u zimskim uslovima.

Ovako prerađeni Jogger i dalje je pokrena 1,0 ECO-G agregatom koji pored benzina može koristiti i tečni naftni gas. Camperiz navodi da je početna cena njihove verzije rumunskog asa 23.295 evra.

Naravno, to je osnovna varijanta, na listi opcionala nalaze se: inverter, šator za krov, nosač za skije, nosač za dasku za surfovanje, grejač vode, kao i nosač za bicikle…

AutoRepublika 

(287)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Meni ovo deluje jako lepo i privlačno. Za život i uživanje …

Renault Terminator

Čitam tekst i prolazi mi kroz glavu „ovo se ubilo za Mrona“😁…

moron

😃