1. Home
  2. Vesti
  3. Mahindra predstavlja novi asortiman električnih automobila
Mahindra predstavlja novi asortiman električnih automobila
2

Mahindra predstavlja novi asortiman električnih automobila

182
2
Podelite sa prijateljima:

Mahindra je spremna da se ozbiljnije upusti u održivu mobilnost. Kolos indijske automobilske industrije objavio je zanimljiv pregled nove palete električnih automobila. Takođe je potvrđen datum kada će ovi novi modeli biti predstavljeni javnosti.

Sve je spremno za lansiranje nove porodice električnih automobila na kojoj je Mahindra radila. Ovaj kolos indijske automobilske industrije odlučio je da poveća svoju posvećenost potpuno električnoj mobilnosti pod pretpostavkom da smanji jaz sa Tatom, svojim glavnim rivalom. Za ovo Mahindra priprema dugu listu noviteta.

Mahindra je objavila neke slike kao pregled novih električnih automobila koji će biti predstavljeni ovog leta. Štaviše, kompanija poziva da obeležimo u svojim kalendarima 15. avgust 2022. ako ne želimo da propustimo novitete na kojima je radila u poslednje vreme. Napredak pokazuje da će brend dati prednost SUV-ovima u svojoj posvećenosti elektrifikaciji na najvišem nivou.

Na slikama koje ilustruju ovaj članak i koje je brend objavio, prikazana nam je silueta novih električnih automobila koji će debitovati u avgustu. Neke siluete koje ćemo brzo povezati sa SUV vozilima. Čak i jedan od njih prikazuje tipičnu liniju SUV Coupea. Istina je da Mahindra nije išla u detalje o tome šta možemo opisati kao novu porodicu električnih automobila. Međutim, čini se da je jedan od njih pozicioniran kao 100% električna varijanta jednog od SUV-ova koji je trenutno u ponudi.

Da li će postojati električna Mahindra XUV700? Na osnovu ovoga, to je nešto što ne možemo isključiti. Inače, još jedna stvar koju treba napomenuti je da će ovi novi električni automobili biti izloženi u naprednom dizajnerskom centru koji Mahindra ima u Oksfordširu u Engleskoj. Objekat kojim upravlja Pratap Bose.

Mahindra ovu proizvodnu ofanzivu obuhvata pod sloganom „Born Electric“. Postoji još nekoliko detalja o ovim „električarima“. Nije isključeno da će u danima pre njihovog prestavljanja biti javno objavljeno više informacija. U svakom slučaju, Mahindra je spremna da, bez kompleksa, uđe u epohu električnih automobila.

Pre nekoliko meseci i sama kompanija je potvrdila nameru da svoje buduće električne automobile, podržane platformom BEP, opremi određenim komponentama iz arhitekture MEB Volkswagen grupe. Odluka koja na kraju znači da će Mahindrini budući električni automobili imati gene Volkswagena.

AutoRepublika

(182)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Mahindra je mama indijske auto industrije a Tata je tata…

Bungi

Ubiše ovi rođaci, Arijevci indijski sa automobilima.