1. Home
  2. Vesti
  3. Opel Ampera-e osvaja „Zlatni volan 2017.“
Opel Ampera-e osvaja „Zlatni volan 2017.“
0

Opel Ampera-e osvaja „Zlatni volan 2017.“

293
0
Podelite sa prijateljima:

Jedna od najprestižnijih nagrada nemačke automobilske industrije, „Zlatni volan“, uručena je prethodne večeri u Berlinu. Opel Ampera-e je osvojila priznanja u segmentima malih i kompaktnih automobila.

Revolucionarni električni automobil je ubedio u svoje kvalitete žiri sastavljen od čitalaca, stručnjaka i poznatih ličnosti, a iza sebe je ostavio oštru konkurenciju. Ampera-e na taj način nastavlja dugu tradiciju Opelovih osvajača „Zlatnog volana“. Opelov upravni direktor inženjeringa, Kristijan Miler (Christian Müller), prisustvovao je ceremoniji dodele, čiji su domaćini bili Bild am Sonntag i Auto Bild, gde mu je ujedno bila uručena nagrada.

(293)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments