1. Home
  2. Video
  3. Porscheom gurao ogromnu betonsku loptu po drumu dok je nije najašio (VIDEO)
Porscheom gurao ogromnu betonsku loptu po drumu dok je nije najašio (VIDEO)
1

Porscheom gurao ogromnu betonsku loptu po drumu dok je nije najašio (VIDEO)

373
1
Podelite sa prijateljima:

Saobraćajna dozvola u kojoj stoji ime vlasnika Porschea garantuje da je taj neko bio dovoljno ambiciozan i promućuran da zaradi poveći novac, ali nema garancija da je ta osoba istovremeno i dobar vozač. Evo svežeg primera iz Kine. Vozač ovog automobila kog vidite na naslovnoj fotografiji, ali i u video klipu na kraju teksta, najbolji je dokaz.

Osoba za volanom krosovera Porschea Cayennea je gurala betonsku loptu, kako lokalni mediji prenose, nekih 75 kilograma težine, podužu distancu, bez da iskaže svest o tome šta se dešava na drumu. To nije lako razumeti, zar ne?

Slučaj se dogodio u provinciji Džejijang, u gradu Ruijanu, a priču o ovom zanimljivom slučaju je prvi preneo Reuters. Sad, da li je u pitanju kamena kugla ili je pak betonska lopta, svakako je tvrd predmet, prilično nemoguć za ne primetiti ga kada je nakačen na prednji branik i guran po asfaltu. Tek nakon što je lopta upala u rupu na putu, Cayenne je zaskočio, i ušao u pozu u kojoj se često naću moćni motocikli. Tu je bio kraj jer su prednji točkovi onemogućeni da prenesu volju vozača na smer kretanja vozila i sudar je bio neminovan…

Šezdesetak metara je trajala avantura u kojoj se Cayenne „vratio u kameno doba“, a koliko će trajati popravka vozila oštećenih u nesvakidašnjem slučaju, nemamo informaciju.

Pogledajte video klip.

AutoRepublika

(373)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Srđan

Pogreši čovek 😁