1. Home
  2. Video
  3. Prvi utisci Džejmsa Meja o Toyoti Yaris GRMN (VIDEO)
Prvi utisci Džejmsa Meja o Toyoti Yaris GRMN (VIDEO)
2

Prvi utisci Džejmsa Meja o Toyoti Yaris GRMN (VIDEO)

2.01K
2
Podelite sa prijateljima:

Džejms Mej se vratio na svoj YouTube kanal i to u velikom stilu! 

Mej, koji je kanal na popularnoj mreži YouTube otvorio u trenutku kada je napustio TopGear, bio je neaktivan na ovoj platformi duže od godinu dana. Sada se vratio sa snimkom bukvalnog otpakivanja automobila i to Toyote Yaris GRMN.

Japanski hot hedžbek očigledno je bio dovoljan razlog da Mej lično snimi novi klip. Britanski novinar i TV lice u ovom videu praktično otpakuje potpuno novi Yaris GRMN koji je verovatno u takvom kartonskom pakovanju dostavljen na snimanje Grand Toura. Mej od početka do kraja, u svom stilu, komentariše izgled automobila, ali se dotakao i teme uputstava za vlasnika koji se dobijaju uz nove automobile.

Potpuno racionalno Džejms ističe da se često na ovakvim uputstvima već na prvoj stranici nalazi objašnjenje „kako da se nešto baci“ odnosno reciklira, što Britancu mnogo smeta.

Što se tiče automobila, u pitanju je pravi mali hot hedžbek Toyote. Yaris GRMN koristi 1,8-litarski motor sa superpunjačem koji razvija 209 ks i 250 Nm. Mej je pravi srećnik jer će svega 400 primeraka ovog automobila završiti u Evropi.

Ljubiteljima starog TopGeara definitivno preporučujemo da odgledaju ceo 15-minutni snimak. Uživaćete.

(2007)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Moze imati utisak kakav hoce..ta Toyota Yaris je najbrza u klasi,skinula je Renault Clia Trophy sa trona.Prema tome auto je odlican i dao je domaci zadatak svima.

Mad Max

Sreća, premotavao sam video inače bi izgubio celi 16 minuta života, sa dosadnim Mejom. Tipičan Engleski glupi humor, bez bilo kakvog sadržaja.