1. Home
  2. Prezentacije
  3. Opel Corsa 40 Years Special Edition
Opel Corsa 40 Years Special Edition
6

Opel Corsa 40 Years Special Edition

401
6
Podelite sa prijateljima:

Opel i Vauxhall su predstavili specijalno izdanje modela iz B segmenta. Corsa puni četrdeset godina i za sve to vreme predstavljeno je šest generacija i ukupno proizvedeno četrnaest miliona primeraka nakon što je prva iteracija (u Velikoj Britaniji pod Vauxhallovim znakom Nova) predstavljena 1982. godine.

Jubilarno izdanje Corse će se proizvoditi u tiražu od 1.982 jedinice, simbolično u znaku godine početka proizvodnje. S druge strane, s druge strane Lamanša, Vauxhall će proizvesti hiljadu jedinica Corsa-e Anniversary Edition sa volanom na desnoj strani. Kao što se u nazivu vidi,  nudiće se isključivo u potpuno električnoj formi.

Opelov mališan (ili je možda bolje da napišemo Peugeotov) je ekskluzivno dostupan u crvenoj boji „Rekord Red“, inspirisan sličnom crvenom nijansom Corse A. U novom modelu je farba kombinovana sa završnom obradom krova, retrovizora, rešetke i amblema u crnoj boji. Tu je i „kul“ set 17-inčnih aluminijumskih felni izrađenih u sjajnoj crnoj boji sa mat sivim umecima.

Unutar kabine nalazimo tartan presvlake sa retro stilom za sportska sedišta inspirisana Vauxhallom Nova SR iz osamdesetih godina prošlog veka. Posebno, uz svaki automobil kupac će dobiti par tartan čarapa iz ograničene serije koje su dostupne u malim i velikim veličinama, tako da se vlasnici mogu pohvaliti u svom lokalnom kafiću. Nažalost, Opel nije dostavio fotografije čarapa, ali je rekao da ili podražavaju uzorak originala ili njegovu modernu reinterpretaciju.

Na komandnoj tabli je i numerisana ploča sa amblemom koji naglašava jubilej od četrdeset godina. Oprema uključuje LED svetla, grejana sedišta, grejanje volana, sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema sa radio uređajem, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore. Treba dodati i nekoliko naprednih sistema za pomoć vozaču.

Opel Corsa 40 Years biće ponuđena na odabranim tržištima u Evropi počevši od narednih nedelja. U Velikoj Britaniji, Vauxhall Corsa-e Anniversary Edition je već dostupna za naručivanje putem interneta, a cene počinju od 31.000 funti (37.953 dolara ili 36.120 evra).

AutoRepublika

(401)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZ3R

Dzabe 🙂

Iznogud Časni

Kupujem za tu „tvoju“ cijenu.😜

moron

Znači, nije SUS ?

Iznogud Časni

Nije, neg je iSUS 🙂

moron

😊

Iznogud Časni

Neg, čujem da su gume za Teslu 280$ svaka….očito, dildo treba specijalne gume…evo i ovaj Skot ( a nije pasji ) kaže isto
https://youtu.be/ySURKJ1150w

Izmenjeno 1 godina pre od strane Iznogud Časni