1. Home
  2. Vesti
  3. Ineos radi na omanjem električnom terencu
Ineos radi na omanjem električnom terencu
0

Ineos radi na omanjem električnom terencu

159
0
Podelite sa prijateljima:

Ineos želi da bude spas za istinska terenska vozila. 

Ova marka nastaviće stazama Land Rover koji je legendarni Defender u aktuelnoj iteraciji ponudio u više varijanti, koje se međusobno značajno razlikuju po gabaritima. Ipak, Ineos nije mogao da skrati platformu svog aduta Grenadiera, stoga su se rešili za drugačiji pristup.

Njihov drugi model biće značajno sitniji od pomenutog Grenadiera, s tim da će počivati na potpuno drukčijoj platformi koja će ujedno biti prilagođena upotrebi EV tehnologije. Drugim rečima, Ineos planira da plasira omanji električni „terenac“.

Ovaj budući četvorotočkaš dolaziće kao i Grenadier iz fabrike u Francuskoj. Ono što nije poznato to je da li će Ineos razvijati sopstvenu arhikteturu i pogonski sklop ili će se poslužiti tuđim komponentama. Kako stvari trenutno stoje, potonja opcija se čini daleko isplativijom, a samim tim i realnijom.

Još jedna vest stiže iz Ineosa. Ova britanska kompanija želi da plasira još jedan proizvod, doduše baziran na Grenadieru. U pitanju je pikap izdanje tog vozila, slično kao kod izvornog Defendera 130.

AutoRepublika 

(159)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments