1. Home
  2. Vesti
  3. Opel dobio novog šefa
Opel dobio novog šefa
1

Opel dobio novog šefa

219
1
Podelite sa prijateljima:

Uve Hohgešurc napušta kormilo brenda iz Riselshajma i postaje COO evropskog ogranka Stellantisa, dok na čelo nemačke marke stupa mlađani Florijan Huetl. 

Nadzorni odbor Opela odobrio je izbor Huetla za novog izvršnog direktora tog germanskog proizvođača. On će na toj poziciji naslediti Hohgešurca, koji se nije dugo zadržao u Opelu – u ovoj kompaniji bio je manje od godinu dana!

Florijan Huetl je do sada bio šef marketinga i prodaje Opela, a inostrani novinari pišu da je reč o mladom, ali iskusnom rukovodiocu iz automobilske industrije. No, ni on nije bio dugo na svojoj prethodnoj poziciji, jer je postao šef prodaje i marketinga marke sa znakom munje 1. marta ove godine.

Huetl je do sada držao nekoliko pozicija u Stellantisu, a pre toga u Renault grupi, a ima i ozbiljno internacionalno iskustvo s obzirom na to da je radio u Rusiji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, a sada i Nemačkoj.

Još uvek nije poznato ko će ga naslediti na poziciji prvog čoveka prodajnog odeljenja u Opelu. Nadzorni odbor ove kompanije istakao je u kratkoj izjavi da Huetl ima njihovo potpuno poverenje i da su sigurni da će nastaviti da predvodi Opel u dobrom smeru.

AutoRepublika 

(219)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud Časni

sve jebivjetri