1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako izgleda karavanska verzija osveženog BMW-a Serije 3 (GALERIJA)
Ovako izgleda karavanska verzija osveženog BMW-a Serije 3 (GALERIJA)
4

Ovako izgleda karavanska verzija osveženog BMW-a Serije 3 (GALERIJA)

321
4
Podelite sa prijateljima:

Serija 3 Touring (G21) „ispeglala“ je bore. 

Naravno, promene su iste kao i kod limuzinskog izdanja i suptilnog su karaktera. Najupečatljivije izmene fokusirane su na anfas sa drugačijom svetlosnom grupacijom. Postavljeni su i blago modifikovani odbojnici, kako napred, tako i pozadi. Karavanska verzija „trojke“ ima i nešto drukčiju zadnju svetlosnu grupu, dok su promene u enterijeru potpuno identične.

Paleta motora je ista kao i kod sedana. Sve kreće sa 318i i dvolitarskim turbo benzincem od 156 ks i 250 Nm. Modeli 320i koristi motor iste zapremine koji dostavlja 184 ks i 300 Nm, dok 330i nudi 245 ks i 400 Nm. Kao vrh ponude kod benzinaca i dalje ostaje potentni M340i xDrive sa 374 ks i 500 Nm.

Čast dizelaša brane dva agregata. Dvolitarski motor se nalazi u modelima pod oznakama 318d i 320d. U prvoj verziji isporučuje 150 ks i 320 Nm, a u potonjoj 190 ks i 400 Nm. Dalje, tu je 330d, koji koristi trolitarski redni „šestak“ i raspolaže sa 286 ks i 650 Nm. Ponos dizelaša ostaje M340d sa potentnih 340 ks i 700 Nm.

Elektrifikacija je u punom jeku kod bavarskog brenda, pa tako i „trojka“ ima u svom portfoliju dve plug-in hibridne postavke – 320e i 330e. Obe varijante upotrebljavaju dvolitarski benzinski agregat u ulozi SUS jedinice uz pomoć elektromotora. Kod slabijeg izdanja vozač može računati na 163 ks i 300 Nm, a kod druge na 184 ks i 300 Nm.

Osvežena Serija 3 proizvodiće se na tri lokacije. Za potrebe evropskog tržišta „trojka“ se montira nadomak sedišta BMW-a, u Minhenu. Ovaj as iz D segmenta silaziće sa proizvodnih traka u Meksiku (za severnoameričku klijentelu), kao i u Šenjangu (za kinesko tržište).

AutoRepublika 

(321)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Sve je tu meni „za desetku“, spolja i unutra, osim onog centralnog televizora – u smislu oblika TV-a sa desne strane i „kompozicije enterijera“ u tom delu – to mi nikako „ne godi“ (da ne kažem „odvratno“).

Laki

Grehota je pokvariti legendarni kokpit sa ovim igračkama!

Renault Terminator

Сагласан потпуно са вама два…

Iznogud Časni

Ovakav sa slike će da košta bar 60k eura.