1. Home
  2. Vesti
  3. „Bagovi“ muče korisnike Android Auta – pitanje je kada će stići ispravka?
„Bagovi“ muče korisnike Android Auta – pitanje je kada će stići ispravka?
0

„Bagovi“ muče korisnike Android Auta – pitanje je kada će stići ispravka?

159
0
Podelite sa prijateljima:

Sa svakim narednim ažuriranjem, Android Auto dobija nove mogućnosti, ali i uz to idu i dodatni „bagovi“, koji nerviraju korisnike, dovoljno hrabre da instaliraju poslednja izdanja popularne funkcije.

Najnoviji problemi se tiču slušanja muzike, koja se ne nastavlja nakon obavljenog poziva. Google je i sam krajem prošle godine priznao da je to tačno.

Dakle, Android Auto ne nastavlja reprodukciju nakon što korisnik završi razgovor, a neki se žale i na to da je jedini način povratiti aplikacije poput Deezera ili Spotifyja, ponovo konektovati telefon.

Korisnici Android Auta kažu na Google forumima da ovaj problem pogađa većinu automobilskih marki, uključujući Ford, Mazdu, Nissan, Opel, Hondu, kao i mnoge druge.

Naravno, nema veze koji model telefona je u pitanju, jer se teškoće javljaju kako s Google Pixel, tako i drugim markama, poput Samsunga.

Ovaj „bag“ je prvi put prijavljen prošle godine, ali problem i dalje egzistira kod najnovijih verzija Android Auta. U Googleu tvrde da istražuju slučaj. Međutim, nema informacija kada će biti dostupno ažuriranje s popravkom, tako da ono što korisnicima jedino ostaje je da ponovo konektuju svoje uređaje.

„Hvala za povratnu informaciju. Naš tim istražuje ovaj problem“, potvrdio je tehnološki gigant prošle godine.

Najnovija verzija Android Auta, koja je lansirana pre samo nekoliko dana nije se rešila „bagova“, tako da se nade polažu u naredno ažuriranje, koje bi trebalo da bude dostupno za par nedelja.

Treba imati u vidu da ponovno instaliranje Android Auta, odgovarajućih aplikacija i resetovanje telefona, nemaju nikakvog efekta, jer problem počiva u softveru funkcije.

AutoRepublika

(159)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments