1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo u Australiji nudi petogodišnju garanciju na nove automobile, bez ograničenja kilometraže
Alfa Romeo u Australiji nudi petogodišnju garanciju na nove automobile, bez ograničenja kilometraže
8

Alfa Romeo u Australiji nudi petogodišnju garanciju na nove automobile, bez ograničenja kilometraže

636
8
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka revidira svoje poslovanje u Australiji sa željom da privuče nove kupci kroz drugačiji sistem garancije. 

Alfa je do sada nudila trogodišnju garanciju uz limit pređenih kilometara na 150.000. Sada je došlo do promene politike i usvojen je novi sistem – pet godina i bez ograničavanja prevaljene kilometraže! Tako se brend iz Milana pridružio snažnom trendu koji se pojavio u Australiji, gde marke nude sve dužu garanciju za svoje automobile.

Kineski proizvođači poput Havala, idu toliko daleko da nude 7 godina garancije, a toliko nude i SsangYong, GWM, Kia… I to sve bez limitiranja pređenih kilometara! Vrlo zanimljivo, pogotovo ako se sagleda da premijum marke i sportski brendovi ne menjaju svoju politiku!

Tako recimo BMW daje samo 3 godine garancije, isto kao i Mercedes, ali i proizvođači skupocenih superautomobila kao što su Ferrari, McLaren i Maserati. Interesantno je da Tesla svojim kupcima dostavlja četvorogodišnju garanciju, ali su oni dodatno uslovljeni sa „smešnih“ 80.000 pređenih kilometara!

Pregled garancije automobilskih marki u Australiji:

(636)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud Časni

Lijepa Australija

moron

Fiatu očito ide odlično.

Iznogud Časni

Dje dzezer da mu čestitam?

BB

Pa koliko ih proda?

Iznogud Časni

Pun kuki

Horhe

Ruku sam mogao da dam da se Alfa ne prodaje u Australiji…..ostao bi bez ruke lagano….

M M

Bankrotiraće….
Ako Fiat daje 3 godine, Alfa ne bi smela više od godine garancije….

BB

Kao da je problem odvesti još dva auta, čisto da se popuni šleper…