1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes T Klase debituje za mesec dana
Mercedes T Klase debituje za mesec dana
1

Mercedes T Klase debituje za mesec dana

1.96K
1
Podelite sa prijateljima:

Gama Mercedesa će uskoro biti bogatija za još jednu klasu. Slovo „T“ koje su Švabe opredelile da se nađe u naslovu, trebalo bi da označava skupe i dobro oprelmljene verzije modela Mercedes-Benz Citan, koij bi opet bio utemeljen u donorskom radničkom modelu nazvanom Renault Kangoo.

Prodavci su usvojili šemu koja se dugo koristila sa starijim komercijalnim modelima: kombiji i jednostavne putničke opcije se zovu Vito, a bogati minivanovi su imenovani kao V Klasa.

Mercedes-Benz Citan Tourer

Do ovog trenutka je objavljen samo jedan mamac u vidu fotografije i on pokazuje da će budući Mercedes T Klase posedovati minimalne osobenosti u odnosu na „radnički“ Citan (da ne kažemo Kangoo). Izgled nosa vozila, svetlosnih grupacija i haube je potpuno identičan, ali se razlikuje jedino maska hladnjaka.

Tokom prošle godine smo bili u prilici da vidimo koncept Mercedes-Benz EQT kao izložbeni automobil koji je obećavao značajno drugačiji, više agresivan stil, ali izgleda da je odložen za električnu verziju koja bi tek trebalo da debituje u budućnosti.

Koncept Mercedes-EQ EQT

Glavne razlike između T Klase i pominjanog modela zvanog Mercedes-Benz Citan biće i u vidu skuplje i više napredne opreme. Ovaj model bi trebalo da se približi „premijumu”, iako Renaultova tehnologija nikuda ne ide. A ako je Citan namenjen uglavnom korporativnim kupcima, onda je T Klasa spremljena prema potrebama trgovaca – privatnika. Svi detalji o novitetu će biti objavljeni nakon premijere koja je zakazana za 26. april.

AutoRepublika

(1962)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pedja

Na kraju će da prepakuju neku Dačiju Doker ili slični model. I biće vau Mercedes.