1. Home
  2. Vesti
  3. Citroen C5 X se priključuje pelotonu
Citroen C5 X se priključuje pelotonu
0

Citroen C5 X se priključuje pelotonu

131
0
Podelite sa prijateljima:

Citroenov novitet naći će primenu i kod biciklističkog tima AG2R koji ima dugogodišnju saradnju sa francuskim brendom. 

Tako će se Citroen C5 X naći na predstojećoj trci Tour de France koja će startovati 1. jula ove godine iz danske prestonice. Ekipa AG2R dobila je deset primeraka pomenutog vozila iz D segmenta za korišćenje. Na taj način Citroen dolazi do sjajne reklame… Pre svega jer će automobili često bili prikazivani u velikom broju zemalja na televiziji, ali će i vozila proći sa biciklističkim karavanom kroz čitavu Francusku i delove pojedinih okolnih zemalja, što je dovoljno da se shvati koliko je ovo dobar potez sa marketinškog aspekta.

Sa 545 litara korisne zapremine u prtljažniku, C5 X će biti dovoljno pragmatičan za tim koji prati bicikliste tokom trke. Na krov je smešten poseban nosač koji može poneti do sedam bicikli. No, Citroen će iskoristiti priliku za promociju još jednog novajlije – restilizovanog SUV-a C5 Aircross.

Ekipa AG2R imaće priliku da koristi još jedan, treći model – Citroen C4 Spacetourer, no tu je reč o vozilu koje je na samrti, tako da nije naročito interesantan javnosti i potencijalnim kupcima.

Citroen C5 X je prošao kroz našeg kolege Perice Rajkovića, a kakve je utiske ostavio na njega prilikom promocije u sunčanoj Barseloni saznajte na sledećem linku. 

AutoRepublika 

(131)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments