1. Home
  2. Vesti
  3. Lamborghini iznova pokreće proizvodnju Aventadora
Lamborghini iznova pokreće proizvodnju Aventadora
0

Lamborghini iznova pokreće proizvodnju Aventadora

222
0
Podelite sa prijateljima:

Legendarni Aventador će ponovo silaziti sa proizvodnih traka. 

Svima je već poznata priča o brodu Felicity Ace sa oko 4.000 vozila Volkswagen grupacije koji je potonuo u Atlantiku. Sada je došlo vreme da brendovi nadoknade izgubljeno. U posebno teškoj situaciji našao se Lamborghini kojem je na tom plovilu izgorelo više desetina vozila, od toga čak 15 jedinica specijalne edicije Aventadora pod oznakom Ultimae.

Stoga je italijanska marka primorana da restartuje proizvodnju Aventadora Ultimae i nadomesti 15 izgubljenih automobila koji su bili namenjeni severnoameričkim kupcima. Stefan Vinkelman, prvi čovek Lamborghinija, istakao je da će biti teško ponovo pokrenuti montažu ove limitirane edicije čuvenog superautomobila, ali da će to morati da se uradi.

Inače, „razjareni bik“ je na pomenutom potonulom brodu imao ukupno 85 četvorotočkaša. Srećom, većina izgubljenih jedinica pripada bestseleru Urusu i njih neće biti teško nadoknaditi. Vlasnik Lamba – Audi, takođe je žestoko oštećen nesrećom na brodu. Nemačka marka izgubila je oko 1.800 automobila sa nestankom plovila.

Germanski brend takođe je potvrdio da će nadoknaditi izgubljeno ponovnom proizvodnjom, te da će sva vozila biti montirana ove godine i poslata kupcima.

AutoRepublika 

(222)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments