1. Home
  2. Vesti
  3. Renault revidirao ponudu modela Koleos
Renault revidirao ponudu modela Koleos
1

Renault revidirao ponudu modela Koleos

231
1
Podelite sa prijateljima:

Renault nastavlja sa promenama u gami. 

I Koleos je prošao kroz reviziju za francusko, a samim tim i evropsko tržište. Nestali su trimovi Zen i Intense, te sada uvodni paket opreme nosi oznaku Evolution, a u ponudi je i prestižni Initiale Paris.

Dakle, kupci mogu birati između samo dva trima, i isto toliko motora. Koleos je dostupan sa benzinskim agregatom od 160 ks, kao i sa snažnijim dizelašem koji isporučuje 185 „konja“. Benzinac dolazi sa EDC menjačem, dok dizelaš koristi X-Tronic transmisiju i ima pogon na na sve točkove.

Cene u Francuskoj: 

Motorizacija Evolution Initiale Paris
Benzin –  TCe 160 ks EDC 42 800 € 47 100 €
Dizel – Blue dCi 185 ch X-Tronic 4×4 51 400 €

Koleos će još neko vreme opstati na tržištu, a onda će otići u istoriju. Renault je već potvrdio da neće biti nove generacije ovog SUV-a, ali to ne znači da neće biti naslednika. Njegovo mesto u portfoliju francuskog brenda trebalo bi da od naredne godine zauzme Austral, odnosno verzija tog modela sa sedam sedišta.

Dok čekamo da Koleos nestane sa automobilske pozornice, valjalo bi se prisetiti šta sve pruža ovaj veliki SUV. Temeljnu recenziju Koleosa možete pročitati na sledećem linku. 

AutoRepublika 

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Da, da … To je taj … Jedan od dva modela Renoa koji su prošle godine imali rast prodaje.

Sad gledam srpski sajt. Kod nas je Initiale Paris 37.090 i 43.090. Oba manje koštaju nego u FR, ali je kod nas malo veća razlika cene izmedju tih pogonskih verzija nego u FR ( kod nas 6.000, u FR 4.300 ).

Mi i dalje imamo Intens kao bazni, a ne Evolution.

Izmenjeno 2 godine pre od strane moron