1. Home
  2. Vesti
  3. Mehaničar u Nemačkoj popravio pa slupao Ferrari od sto hiljada evra
Mehaničar u Nemačkoj popravio pa slupao Ferrari od sto hiljada evra

Mehaničar u Nemačkoj popravio pa slupao Ferrari od sto hiljada evra

1.66K
0
Podelite sa prijateljima:

Nije lak život prosečnog automehaničara. Sastavni deo svakodnevice „majstora“, pored uobičajenih popravki na vozilu, obuhvata i testnu, probnu vožnju kako bi se čovek uverio da je posao u garaži obavio na valjan način. E, taj momenat ume da donese velike glavobolje svima…

Upravo takav događaj je zabeležen pre par dana u nemačkom gradu Solingenu gde je mehaničar nakon servisne intervencije rešio da provoza srebrni primerak egzotičnog sportiste s oznakom Ferrari 355 GTS. Probna vožnja se završila brzo… I bolno.

Iako je fotografija unakaženog automobila objavljena od strane korisnika društvenih mreža Mettmann Police (lokalna policija), neke posebne pojedinosti u vezi sa slučajem su ostale van dometa javnosti. Ipak, zna se da je za upravljačem egzotika u trenutku udesa bio 65 godina star vozač koji je iz samo njemu znanih razloga skrenuo s druma i zakucao se u drvo. Srećom, prošao je samo s lakšim povredama, što se ne može reći za pomenuti Ferrari F355 GTS.

Sudeći prema inicijalnim procenama, približno dvadeset godina star Ferrari je pretrpeo štetu koju osiguravajuće kompanije nazivaju totalnom, i s lica mesta je prenet podesnim šleperom. Nemački mediji navode da je, onakav kakav je bio pre udesa, Ferrari vredeo nekih stotinak hiljada evra.

Ironično, deonica puta na kojoj se dogodila nesreća je bila potpuno prava i nije vidan razlog iz kog je 65-godišnjak sleteo s ceste da bi se zakucao u stablo, a ni policija Metmana nije pojasnila okolnosti pod kojima se nemio događaj zbio još u utorak, kada je objavljena naslovna slika. Kako bilo, vozač je iz preventivnih razloga završio u bolnici.

AutoRepublika

(1657)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments