1. Home
  2. Vesti
  3. Kupiš Toyotu i dobiješ i PlayStation 5
Kupiš Toyotu i dobiješ i PlayStation 5
0

Kupiš Toyotu i dobiješ i PlayStation 5

454
0
Podelite sa prijateljima:

Najveći proizvođač automobila na svetu, japanska kompanija Toyota je odlučila da pospeši prodaju svojih četvorotočkaša, što između ostalog namerava da postigne i time što će kupcima uz vozilo isporučivati i Sony PlayStation 5, bez plaćanja dodatne naknade. Ponuda je aktuelna u Španiji i tiče se specijalne verzije GT7 Edition koja je dostupna uz model Toyota Yaris GR Sport.

Naravno, akciji je doprinela i kompanija Sony Interactive Entertainment koja je postigla dogovor sa španskim predstavništvom Toyote. Dva čuvena privredna društva su sklopila ugovor koji podrazumeva plasman japanskog heča s oznakom Yaris GR Sport u posebnom paketu GT7 Edition. Celokupna ponuda je osmišljena u čast lansiranja igrice Gran Turismo 7.

Ko se opredeli da prisvoji omaleni Yaris, kući će poneti i konzolu na kojoj piše PlayStation 5, a uživaće i u još nekim dodatnim pogodnostima, poput recimo personalizovanog pametnog ključa. Početak prodaje ograničene serije Yarisa s indeksom GR Sport GT7 Edition je zakazan za dan koji mnogi od nas pamte kao sudnji Josipa Broza. Naravno, radi se o 4. maju.

Mada Yaris GR Sport izgleda sportskije u odnosu na standardno izdanje, ne može se reći da ponuđeni motori idu u korak sa stilom. “Yarić” ima u ponudi samo dva agregata, 1,5-litarski benzinac sa 125 ks, kao i klasični hibrid (koji koristi SUS motor od 1,5 l) sa 116 “grla” ispod haube. Prvi navedeni za prenos snage koristi Toyotin iMT menjač, a potonji CVT transmisiju. Glavna razlika u odnosu na „običan“ Yaris se odnosi na redizajniranu šasiju i sniženi klirens za 11 milimetara. Ugrađeni su amortizeri za performantna vozila i ojačana je zaštita protiv prevrtanja. U unutrašnjosti su montirana sportska sedišta i dekorativni umeci od mat „hroma“.

Pride, GR Sport GT7 Edition je dobio i posebne nalepnice gde je odštampan i broj konkretnog primerka u specijalnoj seriji, personalizovani pametni ključ i sijaset dodatnih stavki. Pored konzole za igrice, dobija se i fizička kopija igrice Gran Turismo 7, a tu je i opcioni bežični kontroler DualSense. Povrh svega dolazi i tromesečna pretplata na usluge koje nudi PlayStation.

Ukupan broj primeraka iz ove posebne serije dostiže cifru od stotinu jedinica, a sama cena će biti obelodanjena na dan početka prodaje.

AutoRepublika

(454)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments