1. Home
  2. Vesti
  3. DeLorean se vraća na scenu
DeLorean se vraća na scenu
1

DeLorean se vraća na scenu

395
1
Podelite sa prijateljima:

Električni sportski automobil trebalo bi da se pojavi ove godine. 

Retro je ponovo u modi, videli smo to sa plasiranjem novog Countacha, najavama Renaulta 5, kao i velikim uspehom koji beleži Fiat 500 na evropskom kontinentu. DeLorean je naziv kompanije koja je osamdesetih godina pokušavala da ponudi nešto novo, futuristički automobil koji je sa vremenom stekao kultni status.

No, to preduzeće je propalo i spletom okolnosti, 1995. godine Britanac Stefan Vajn je kupio pravo na korišćenje naziva i brending. Sada je konačno rešio da to svoje pravo i iskoristi sa stvaranjem nove kompanije sa sedištem u saveznoj državi Teksas.

Sada je najavljen novi automobil, ali su informacije i detalji praktično nepostojeći. Sve što se može zaključiti sa zvaničnog sajta, to je da će i ovaj novitet, kao i njegov predak, koristiti tzv. „leptir“ vrata. Sve ostalo je pod velom misterije.

Uz to, DeLorean je okačio tizer na društvenoj mreži Twitter u opis da „budućnost nije obećana“.

AutoRepublika 

(395)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

S obzirom da je trenutno sve neki „rebranding“ slavnih modela iz prošlosti, pozdravljam ovakav potez.

Iako se DeLorean nije proslavio pouzdanošću, mene je osvojio dizajnom. Film u kome se DeLorean proslavio mi je jedan od omiljenih.

Kako su svi novi modeli „dildoizovani“, kako bi to rekao drug stari, neka i ovaj bude dildoizovan. Ali bi lepo bilo videti reinkarnaciju legende.