1. Home
  2. Vesti
  3. Audi A4 Allroad i A6 Allroad više nisu dostupni u Velikoj Britaniji
Audi A4 Allroad i A6 Allroad više nisu dostupni u Velikoj Britaniji
1

Audi A4 Allroad i A6 Allroad više nisu dostupni u Velikoj Britaniji

253
1
Podelite sa prijateljima:

Nemački brend ukinuo je uzdignute karavane iz ponude na Ostrvu, i nove iteracije ovih modela više neće biti dostupne britanskim potrošačima.

Razlog za odlazak A4 i A6 modela u Allroad varijanti jeste nedostatak potražnje u Velikoj Britaniji. Kako je saopštio Audi, prošle godine prodato je svega 292 primerka A4 Allroad u ovoj zemlji, kao i 256 jedinica A6 Allroad.

Primera radi, performantni i značajno skuplji RS4 i RS6 su nadmašili svoju manje prestižnu braću po broju registracija, stoga je odluka germanske marke potpuno logična i opravdana.

Čini se da britanski kupci ni najmanje nisu zainteresovani za ovakve karavane sa uvećanim odstojanjem od tla. Tako je recimo i Mercedes odlučio da aktuelna generacija C klase ne bude ponuđena u All-Terrain izdanju sa druge strane Lamanša.

Gotovo neprimetno, Audi je u tišini revidirao svoj portfolio u Velikoj Britaniji. Tako je osim A4 Allroad i A6 Allroad nestao i A1 Citycarver. Prema informacijama iz britanskih medija, ni najavljeni A3 Citycarver neće stići na Ostrvo.

Inače, A4 Allroad će uskoro dobiti potpuno novu generaciju, dok će A6 Allroad proći restilizaciju u narednim mesecima.

AutoRepublika 

(253)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hercegovac

A eto imali smo ovdje svjedocenja da pojedinci koji su vozili Audi A4/A6 Allroad, pa onda Q3/Q5 kazu da su odusevljeni allroad varijantama i ne bi se vise vratili na SUV-A-a.