1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrari deli radnicima bonus od 12.000 evra
Ferrari deli radnicima bonus od 12.000 evra
4

Ferrari deli radnicima bonus od 12.000 evra

695
4
Podelite sa prijateljima:

Izvršni direktor Ferrarija, Benedeto Vinja, potvrdio je da će ta kompanija isplatiti svojim zaposlenima bonus od otprilike 12.000 evra zbog dobrog poslovanja u prošloj godini. 

Nekih 4.500 radnika Ferrarija imaće čemu da se obraduju. Italijanski brend je u 2021. godini ukupno inkasirao više od 4 milijarde evra, a profit je iznosio 883 miliona evra. Stoga je odlučeno i da zaposleni dobiju svoj deo kolača…

Nije ovo prvi put da je Ferrari ovako velikodušan prema svojoj radnoj snagi. Slično je bilo i 2019. godine kada su na ime bonusa dobili uplate od nekih 11.000 evra. Prošle godine, „propinjući konj“ uspeo je da proizvede rekordnih 11.155 automobila, što je, naravno, omogućilo i ovako dobre finansijske rezultate.

Ipak, neki veruju da će taj rekord biti oboren već ove godine. Naime, potvrđeno je da će proizvodnja Purosanguea, prvog SUV-a Scuderije otpočeti upravo ove godine, a da će prvi primerci biti isporučeni početkom naredne.

Ukoliko se sagleda kakav je fenomenalan uspeh napravio Lamborghini sa plasmanom Urusa, onda se slično može očekivati i od Ferrarijevog aduta. Sa tim u vidu, i prodaja brenda iz Maranela mogla bi da „eksplodira“ u narednom periodu.

AutoRepublika 

(695)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Premium brend,premium odnos prema radnicima.

BB

Pih… Ni ratkape ne mogu kupiti za te pare 🤣😂🤣😂

da11

Meni je ovaj 812 superfast najbolji Ferrari ikad napravljen. 6.5 v12 812 KS, postavljen u sredinu.
Dizajn predobar.

Matija

To isto radi Porsche vec vise od dvadesetak godina, od kako je krajem 90-tih postao profitabilan.