1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda najavljuje novu Fabiju u Monte Carlo izdanju
Škoda najavljuje novu Fabiju u Monte Carlo izdanju
5

Škoda najavljuje novu Fabiju u Monte Carlo izdanju

373
5
Podelite sa prijateljima:

Nova generacija Fabije će uskoro dobiti Monte Carlo verziju koja bi trebalo da predstavlja sam vrh ponude kod ovog hečbeka. 

Škoda je predstavila četvrtu iteraciju Fabije u maju prethodne godine, i kao što je već poznato, ni ovaj model neće imati pravo na hot heč varijantu. Umesto toga, kao najprestižnije izdanje češkoh hečbeka nudiće se model sa oznakom Monte Carlo, kao što je to bio slučaj i sa prethodnom generacijom vozila iz Mlade Boleslav.

Sada je češka marka, po svom ustaljenom običaju, objavila crteže predstojećeg heča. Vidimo da će on imati dvobojnu karoseriju sa kontrasnim crnim krovom, kao i zatamnjenu rešetku hladnjaka. Na prikazanom crtežu je dominantna boja crvena, a Škodini dizajneri rešili su da malo potamne i svetlosne grupacije…

Točkovi će verovatno biti oni od 18 cola, jer su takvi već u ponudi kod Fabije, a i sve preko toga bilo bi zaista previše za automobil iz B segmenta. U kabini se nastavlja crveno-crna tema koja je zastupljena u eksterijeru… Evidentan je trokraki upravljač, kao i manuelni menjač sa šest stepeni prenosa.

Potonja informacija ukazuje na to da će se onda pod haubom naći agregati 1,0 TSI i/ili 1,5 TSI. Naravno, prva pogonska jedinica ima tri, dok potonja raspolaže sa četiri cilindra.

S obzirom na to da je Škoda prikazala crteže koji malo toga skrivaju, može se očekivati i skorašnja premijera Fabije Monte Carlo. Ostaje pitanje koliko će koštati ovakav hečbek iz Češke… Sigurno je da neće biti pristupačan, jer je i nova Fabia drastično skuplja od bivšeg modela.

AutoRepublika 

(373)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

…sa cijenom od 26 000 evra 😅🤣

moron

Ovi „rukohvati“ za zatvaranje vrata su smešni i meni nepraktični. Tako je to kada želiš neku promenu, pa, taman da je očito i na gore. Bitno samo da je drugačije nego ranije. A realno je teški debilizam. Slično je uradila Toyota sa „uvučenim“ položajem ručica za otvaranje prednjih vrata kod sadašnjeg Yarisa ( a i Yaris Cross-a). Treba biti udaren mokrom čarapom po glavi pa ne priznati da je takav položaj i oblik ručice neergonomski i totalno promašen. Naravno, Toyota će to da prizna onda kada i Pežo prizna koliki je ergonomski „napredak“ doneo i-cocpit. Što se tiče cene Monte… Pročitaj više »

Iznogud Časni

Vidis ti kako on zna sta imaju kojem salonu a posebno kod VW. I dokoni pop salone obilazi. Sta pop, ti si Papa AR-a -)))) ljubi deda

Iznogud Časni

Kad su tek na sajmu predstavili neki njihov sa K model u Moj te Karo paketu, mogu rec da nije bio los.

moron

🙂