1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai je navodno zatvorio razvojni centar za SUS motore
Hyundai je navodno zatvorio razvojni centar za SUS motore
1

Hyundai je navodno zatvorio razvojni centar za SUS motore

219
1
Podelite sa prijateljima:

Ukoliko je to istina, onda će aktuelna generacija termičkih agregata biti ujedno i poslednja za Hyundai grupaciju.

Korejci jesu posvećeni elektrifikaciji, i počeli su sa vrlo ambicioznim projektima oličenim u modelima poput Ioniqa 5 i EV6. Business Korea javlja da je Hyundai navodno već rasformirao odeljenje za razvoj motora sa unutrašnjim sagorevanjem!

Navodno je ta diviziji ugašena u centru Namjang, južno od Seula, a stvorena su nova odeljenja za dalje unapređivanje električnih automobila i tehnologije u vezi sa baterijama. Hyundai još uvek, nije zvanično dao detalje o navodima korejskih novinara.

Podsetimo, ranije se u tamošnjim medijima pojavila informacija da će Albert Birman napustiti Hyundai, što se i desilo nekoliko dana kasnije. Kako je Birman bio čovek koji je bio usko povezan sa predmetnim odeljenjem za razvoj SUS motora, čini se da bi i ova nova glasina mogla biti utemeljena na činjenicama.

Osim toga, u prethodne dve nedelje, Hyundai grupacija obelodanila je unapređivanje više od 200 rukovodilaca, za koje su naveli da će biti nova generacija koja će unaprediti poslovanje te kompanije. Više od trećine onih koji su dobili unapređenje zaposleni su istražno-razvojnom centru Hyundaija.

AutoRepublika 

(219)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Koji su ovo „lomovi“ …