1. Home
  2. Life
  3. Uskoro ćemo moći da posećujemo luksuzne hotele Porschea
Uskoro ćemo moći da posećujemo luksuzne hotele Porschea

Uskoro ćemo moći da posećujemo luksuzne hotele Porschea

177
1
Podelite sa prijateljima:

Ako ste totalni zaluđenik za vozilima sa značkom Porschea, i jednostavno vam nikada nije dosta stimulansa koji nudi iskustvo nemačke marke, šanse su velike da ćete u budućnosti počešće birati hotele koje planira da otvori entitet iz sastava germanske firme, a koji se zove Porsche Design Group.

Zapravo, ponudu usluga iz opusa hotelskih sadržaja će upriličiti zajednički poduhvat oformljen od strane privrednih društava Deutsche Hospitality i Porsche Design Group, koji planiraju da otvore nekoliko veoma prestižnih hotela u glavnim svetskim metropoloama. Očekuje se da se u ovim objektima promoviše, koncept do sada neviđenog luksuznog boravka, uz (ljubiteljima automobila, posebno Porschea) prepoznatljive stilske detalje.

Ne može se reći da stručnjaci koji rade u stilskom centru zvanom Porsche Design već nemaju iskustva s luksuznim građevinama, s obzirom na činjenicu da su bili uključeni u kreaciju rezidencijalnog tornja u Majamiju, pa su sada namerni da iskoriste kraj pandemije koji se nazire u svetu, nažalost ne i kod nas.

Planom je predviđeno da u funkciju bude stavljeno petnaest hotela u najvećim gradovima sveta, pri čemu su na listi prioriteta London, Singapur, Dubai i Šangaj. Svaki od hotela iz lanca Steigenberger Porsche Design Hotels će nuditi najmanje 150 soba i apartmana, dok će mikrolokacija svakog od njih biti, bez sumnje ekskluzivna.

Nema najava o tome da će vlasnici vozila čuvene nemačke marke uživati u nekim posebnim pogodnostima vezano za upotrebu hotelskih sadržaja, ali se nadamo da će ih svakako biti.

“Za nas, Steigenberger Porsche Design Hotels predstavlja važan korak napred kako bismo privukli ciljnu grupu klijenata na dugi rok, znajući da oni tragaju za ispoljavanjem individualnosti, ekskluziviteta, jedinstvenog stila i naposletku, da čeznu da iskuse neponovljivo hotelsko iskustvo,“ rekao je Markus Bernard, izvršni direktor kompanije Deutsche Hospitality.

AutoRepublika

(177)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud

Jel i za njih kao i za svaki Porsche osnova VW Polo?🤪🍻