1. Home
  2. Vesti
  3. Francuski žandari navodno dobijaju Alpine A110
Francuski žandari navodno dobijaju Alpine A110
1

Francuski žandari navodno dobijaju Alpine A110

244
1
Podelite sa prijateljima:

Ko kaže da samo policija u Dubaiju ima sportske automobile? 

Nekolicina francuskih stručnih medija prenela je juče i danas vesti da će se tamošnja žandarmerija, odnosno policija, uskoro opremiti novim vozilima namenjenim patrolama na auto-putevima. Novu ulogu patrolnog automobila trebalo bi da dobije Alpine A110. Šta više, prenosi se glasina da je francuska vlada navodno već naručila 36 primeraka za „momke u plavom“.

Tako će tamošnje snage reda i zakona ponovo koristiti automobile brenda Alpine. Pre mnogo, mnogo godina, u njihovom voznom parku nalazili su se izvorni model A110, a kasnije i A310. Kako pišu kolege „trikolori“, Alpine je već isporučio prva dva četvorotočkaša, a trebalo bi da uskoro stignu i preostale 34 jedinice.

Francuska javnost je lepo dočekala ove vesti, jer su sa nelagodom doživljene novosti da će se kao novi presretač i patrolni automobil na auto-putevima, koristiti Seat Leon Cupra. Po svemu sudeći od tog ugovora galske policije sa španskim brendom neće biti ništa, jer su se Francuzi navodno zabrinuli zbog velike emisije štetnih gasova kod ovih vozila.

Dakle, umesto toga doći će jedan domaći proizvod koji se i montira u Francuskoj. Osim toga, na ovaj način pruža se podrška samom brendu Alpine, jer 36 vozila nije mala narudžbina za ovog proizvođača.

AutoRepublika 

(244)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Poslije Meganea RS jedina realna zamjena,kakav Seat i ostali krševi..