1. Home
  2. Vesti
  3. Da li je ovo fotografija leta za nama?
Da li je ovo fotografija leta za nama?
8

Da li je ovo fotografija leta za nama?

4.26K
8
Podelite sa prijateljima:

Jedna od najlepših slika nastalih ovog leta je pred nama. Nastala je u rumunskoj Mamaji pri obali Crnog mora a kada se malo krene na severoistok u odnosu na centar Konstance. Vidimo Lamborghini Urus, kao oplemenjena replika već plemenitog Audija Q8, kako vuče prikolicu na kojoj je još jedan, ovoga puta „pravi-pravcati“ egzotik, to jest Lamborghini Aventador. Iako na fotografiji ne vidimo ljude u okruženju, jasno je da nema toga ko je kompoziciju video, a da se nije okrenuo za njom.

Dva Lamborghinija nisu privukla toliku pažnju samo zato što su atraktivne boje karoserije i zato što pripadaju segmentu egzotičnih vozila. Obala Crnog mora je prepuna automobila koji se prodaju za sume koje prevazilaze više stotina hiljada evra kada su novi, pa tako ni ovakvi primerci nisu velika retkost. Ali, ono što je nesvakidašnje jeste to što jedan Lambo na prikolici vuče drugi. Vučno i vučeno vozilo su uslikani na parkingu ispred noćnog kluba u Mamaji i oba su registrovana u gradu Brašov, gde očigledno živi vlasnik vozila.

Lokalni novinari nisu odoleli izazovu i otkrili su ime vlasnika vozila. U pitanju je preduzetnik Kalin Donka, za kog se šturo navodi da se bavi prodajom, ali prodajom čega – ne znamo. Ono što je poznato jeste to da čovek ima 37 godina, i da pored ovih Lamborghinija poseduje i kolekciju vozila čija se vrednost procenjuje na 2 miliona američkih dolara. Tu su: BMW Serije 7 s produženim međuosovinskim rastojanjem, BMW X7, tjunirani BMW i8, Ford Raptor, a čak se piše i da se nameračio da garažu dopuni jednim Ferrarijem.

Fotografije su izvorno objavljene na društvenoj mreži TikTok, da bi zatim bile preuzete od strane portala Cancan.ro. U razgovoru s jednim lokalno znanim jutjuberom, preuzetnik je izjavio da je njegov prvi automobil bio Volkswagen Passat i da je njega pazario tokom 2012. godine.

AutoRepublika

(4262)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Bitch please.
comment image

Balkanboj

Za one koji ne znaju, na slici je Blower Bentley 4½ Litre koji na prikolici vuče Bentley GT3.

https://youtu.be/sfNxoVVPIRU

Izmenjeno 2 godine pre od strane Balkanboj
Bungi

Najbolje je da posle Aventadora zakači i jednu kamp prikolicu izrađenu u Lamborđiniju.Telefon Lamborđini, patike, trenerka , torba,… Lamborđini.???

S mile

Ima i jahti, Lamborghini….

Balkanboj

Riva Lamborghini 😎

igi

Lamborgini, gde nađe ono „đ“…

BB

Ma namjerno ga naglašava da ispadne sa više neukusa ono što je pobrojao…

Iznogud

Bavi prodajom bijelog praha…