1. Home
  2. Video
  3. Ford Puma ST odličan na testu “severni jelen” (VIDEO)
Ford Puma ST odličan na testu “severni jelen” (VIDEO)
5

Ford Puma ST odličan na testu “severni jelen” (VIDEO)

522
5
Podelite sa prijateljima:

Fordov performantni krosover ima odličnu voznu dinamiku.

Test “severni jelen” sprovodi se decenijama unazad. Nastao je u Švedskoj, ali ga danas vrše i stručni magazini u drugim zemljama. Jedna od njih je Španija, gde km77 već neko vreme briljira sa prikazima sposobnosti raznih vozila.

Ovaj put je zasijao Ford Puma ST. Ovaj krosover uspeo je da prođe test sa visokom brzinom od 81 km/h čime je bio bolji od brojnih daleko poznatijih i prestižnijih automobila poput Porscheovog Taycana, Mercedesa-AMG A45 S, Toyote Supre…

Pogledajte impresivno ponašanje Pume ST:

(522)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Očekivano. Ford uglavnom ima najbolju voznu dinamiku u klasama gdje prozvodi bilo šta,sportsko ili putničko.

Balkanboj

Ford za tržište Evrope.

TheStig

Haha da, posto nista na drugim kontinentima ne proizvode sem pickup-a, Mustanga i onog miksera električnog sto ga zovu Mustang.

Onaj što ga zgazilo vreme

To, Mujo, udri u šargije bre!

Iznogud

Krive su gume 🤪🤪