1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Megane u Velikoj Britaniji ostao bez benzinskih i dizel motora
Renault Megane u Velikoj Britaniji ostao bez benzinskih i dizel motora
2

Renault Megane u Velikoj Britaniji ostao bez benzinskih i dizel motora

306
2
Podelite sa prijateljima:

Ogromna promena za Megane na Ostrvu.

Britanski potrošači moći će da kupe samo plug-in hibridnu varijantu Meganea, koji se u ovoj zemlji u potpunosti odrekao samostalnih SUS pogonskih jedinica.

Tako je od sada Renault Megane u Velikoj Britaniji dostupan isključivo kao priključni hibrid. Francuski model iz C segmenta ostaje u ponudi u dva izdanja – kao hečbek i karavan.

Osnovna varijanta u Velikoj Britaniji nosi naziv Iconic i ima početnu cenu od 29.495 funti, odnosno oko 34.500 evra. Najprestižniji trim opreme je R.S Line koji košta 31.495 funti, što je približno 36.950 evra. Prikazane cene su bez eventualnih umanjenja zbog državnih subvencija.

Renault je saopštio da će od narednog meseca početi da prima narudžbine u Britaniji za hibridni Megane, a da će prve primerke isporučiti na drugu stranu Lamanša u septembru.

Megane E-Tech je već bio na detaljnom testu našeg kolege Perice Rajkovića koji je maherski predstavio sve njegove vrline i mane. Kompletnu recenziju možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(306)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Čitam i ne verujem … Nije skrivena kamera?

s mile

Ludilo u najavi